În culisele Puterea dragostei. Roxana îl sună pe Bogdan Mocanu: Nu știu cine pe cine a pierdut!

Reporterul emisiunii Teo Show a mers în Turcia, în culisele show-ului Puterea dragostei. Andreea Străvoiu a stat de vorbă cu fetele și băieții din casa Puterea dragostei.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

În culisele emisiunii Puterea dragostei. Bogdan Mocanu a recunoscut că încă mai vorbește la telefon cu Roxana, fosta lui iubită. Ce declarații au făcut concurenții și concurentele de la Puterea dragostei în exclusivitate pentru Teo Show vedeți în clipurile de mai jos.

În culise la Puterea dragostei. Roxana îl sună pe Bogdan Mocanu

Mary: Totul e ciudat. Am schimbat persoanele, mi-e greu să mă acomodez. Sunt caractere puternice, avem și mici certuri, dar încercăm să ne înțelegem.
Ella: Eu nu am nicio problemă. Îmi place cineva de sezonul trecut. Eu mă mulez. Depinde și cu ce scop vii în emisiune, dacă vii pentru dragoste nu ar trebui să te intereseze altceva. Deocamdată suntem doar prieteni, vom vedea dacă va evolua.
Bia: Am pus ochii pe Bogdan Mocanu, au fost și discuții, și situații mai dificile.
Mariana: Sunt neînțeleasă, am o energie mai puternică. Deja de înțelegem, încercăm să ne respectăm și să nu ne facem rău.
Andreea: S-a discutat despre diferența de vârstă, dar pentru noi nu e asta o problemă.
Mădă: Toată lumea a înțeles că sunt îndrăgostită de Bogdan, dar nu asta am spus. Vreau să-i cunosc pe toți și să vedem cu cine mă potrivesc.
Mary: Sper și-mi doresc să găsesc pe cineva. Vreau să plec de aici cu cineva, să mă căsătoresc și să fac un copil. Acum sunt în tatonări cu cineva, e un băiat simpatic, matur. Să vedem ce o să iasă. Mă înțeleg foarte bine cu băieții și știu că ei fac strategii în spatele camerelor. Mi-e un pic teamă, vom filma gala și am emoții, sunt curioasă ce se va întâmpla.

Jador: Între mine și Ella e prietenie momentan, să vedem pe parcurs.
Bogdan Mocanu: A intrat fata asta în casă pentru el, dar el și-a luat-o în cap. Acum nu o mai bagă în seamă.
Livian: Zilnic sunt înfierbântat. De o fată, nu de un băiat. Are o privire de amazoană. Parcă mă uit în oglindă la Medusa.
Turcu: Avem fete frumoase. Momentan am pus ochii pe Mădălina, dar să vedem dacă va ieși ceva.
Iulian: Fata potrivită pentru mine încă nu e aici în casă, o aștept să vină.
Andrei: Sunt în discuții cu Ligia, dar nu e nimic concret.

Jador: Mie îmi plac fetele, lui Bogdan îi plac băieții mai mult.

fara descriere

Mocanu: Între noi (n.r Bogdan Mocanu și Bia) sunt tatonări. E o atracție fizică, dar am ajuns la nivelul în care am nevoie de mai mult decât de atracție fizică. Am depășit perioada Roxana. Mă mai sună de când a plecat, mă mai sună. Nu știu cine pe cine a pierdut.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate