Vedete

In "Meryem", Burcu renunta la iubirea lui Guclu

Tekin Berker, partenerul de afaceri al lui Yurdal Sargun, nu are liniste de cand a aflat ca, odata cu moartea lui Oktay, a pierdut si banii oferiti procurorului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


In "Meryem", Burcu renunta la iubirea lui Gucluicon photo

Afaceristul le da tarcoale tuturor celor care sunt implicati in aceasta actiune iar Tulin, Naz si mama lui Oktay sunt in pericol. Aparitia unui personaj controversat si extrem de periculos il ingrozeste pe Tekin.

Savas si Meryem afla intr-un mod brutal, din surse diferite, ca Yurdal a fost implicat in moartea tatalui fetei. Meryem crede ca Savas incearca sa isi protejeze tatal, desi stie ce a facut afaceristul.

Comisarul Burcu are parte un soc atunci cand in fata ei apare Kaan, sotul ei. Politistei nu-i vine sa creada spusele barbatului, atunci cand acesta ii explica de ce a fost nevoit sa dispara din viata ei. La indemnul lui Kaan, Burcu trebuie sa renunte la iubirea lui Guclu.  

Nu ratati azi un nou episod din "Meryem", de la 20.00, la Kanal D
 

Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune