În plin scandal cu maneliștii, Florin Salam dezvăluie un episod de violență extremă! ”I-am dat un picior în cap, MARȘ”

Florin Salam este, de ceva vreme, în război cu maneliștii din noua generație, pe mulți considerându-i zugravi și zidari reprofilați, motiv pentru care nu și-a ascuns ”reflexele” războinice.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Culmea, una dintre victime, un manelist cunoscut, Edy Talent, i-a căzut victimă răzbunării, dar dintr-o confuzie incredibilă, povestită cu lux de amănunte de Florin Salam.

Citeste si: Scandalul dintre Jador și Florin Salam a ajuns la urechile lui Culiță Sterp. Ce a făcut manelistul întrece orice imaginație. A mers la „Rege” și...

Citeste si: Scandalul dintre Florin Salam și Jador are victime colaterale! Ce s-a întâmplat cu Culiță Sterp

Citeste si: Moștenitorul imperiului, găsit mort. Blestemul familiei Getty lovește din nou - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Imagini apocaliptice de la o înmormântare din Iran! Morții de coronavirus, cărați de gropari echipați ca la NASA

”Am sunat de acasă, am ajuns la NEK pe la 1:30 noaptea să îmi fac o melodie. Acum, taxi a plecat, nu mai aveam după ce să îl sun pe NEK să iasă, iar în curte era întuneric. Și nici nu puteam să strig, erau o grămadă de câini. Și îmi ziceam: Ce să fac, mă, nene, acum? Și dacă strigam, nu se auzea. Era un coteț mare de câini, parcă era un dulău. Mă gândeam cum intru fără să mă mănânce câinele. Eu nu știam dacă e câine, dar dacă vezi un coteț mare, te sperii. Am intrat pe furiș și când am ajuns la coteț, am fugit. Am zis: Gata, am scăpat!”, povestea Florin Salam la o emisiune TV. Doar că, victimă i-a căzut un om, un manelist celebru, Edy Talent.

”Văd o umbră, iar eu am crezut că e câine, speriat de coteț. Am zis că e câine. Bă, frate, când a trecut pe la picioarele mele i-am dat un picior în cap. El, care are și o voce proastă, tot spunea Alo, alo, dar eu: Marș! Eu dădeam cu picioarele în continuu, la care el: Bă, Florine nu mai da cu picioarele în mine” povestea Florin Salam, ironizând crunt statura lui Edy Talent, unul dintre maneliștii cunoscuți pentru multe, doar nu pentru statura de body-guard.

Mai mult, Florin Salam nu a ascuns că a făcut exces de violență. ”Când i-am dat un picior în cap, MARȘ, zic eu... Eu dădeam cu picioarele încontinuu, iar el zicea să nu mai dau... Săracul, câte picioare și-a luat de la mine... La final, ditamai vânătaia avea...”, povestea Florin Salam, spre amuzamentul celor aflați în studioul de la Taraf.

Florin Salam, în război cu maneliștii noii generații

De curând, Florin Salam, la o mică agapă, s-a apucat de cântat, dar nu înainte de a arunca câteva ”săgeți” pentru maneliștii din generația nouă. ”Edvine, îți cântă fratele tău... 300 de lăutari din ăștia de după Revoluție... Dar tot noi îți răcorim inima... Suntem modești, dar tu știi că cum îți cântăm noi nu îți cântă nimeni, de pe planetă. Și după câteva șprițuri, eu, care nu mai când în România decât câteva luni...”, a fost o parte a dedicației făcute de Florin Salam, ușor incoerent la vorbit.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

În Decembrie trebuie să faci aceste lucruri ca să-ți meargă bine în 2021

Un celebru prezentator din România dă o veste bombă. A divorțat

Rețetă: Cea mai delicioasă ciorbă cu carne de pui: Evită greșeala făcută de toate gospodinele prin care ciorba devine toxică

Cum a ajuns să arate Laura Andreșan la un an după ce a născut. FOTO

Apariție dezastruoasă a Dariei Radionova. Ce au observat internauții la iubita lui Alex Bodi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies