În România nu se moare doar de COVID-19! 6 cazuri de decese provocate de frică și indolență!

În România, frica de COVID-19 bate de multe ori boala în sine și uneori se dovedește mortală. Zeci de români au murit în împrejurări greu de imaginat în secolul XXI.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Toată lumea se teme de COVID-19, însă uneori se dovedește că aceast teamă duce la moarte. În secolul XXI, în România, oameni mor pe targă pentru că personalului medical îi este teamă să nu se infecteze, părinți nu-și duc copiii la spital și tot aici oameni mor acasă pentru că nu au primit rezultatele testelor.

Iată doar câteva dintre cazurile mediatizate în ultima lună:

Preoteasa lăsată să sângereze

fara descriere

O asistentă medicală de 48 de ani din Reșița, soția preotului sin comuna Măureni, a murit sub ochii colegilor ei de la spital, după ce a pierdut foarte mult sânge. Femeia avusese un accident casnic șși se alesese cu o fractură deschisă la gleznă, însă familia acuză că medicii nu au tratat-o corespunzător după ce femeia a recunoscut că a intrat în contact cu un confirmat COVID-19. Ea a fost dusă la triaj, unde i s-au recoltat probe pentru coronavirus iar după câteva ore a murit. După două zile, testele au confirmat că femeia avea COVID-19. Soțul femeii spune că aceasta a murit din cauza hemoragiei.   

Citeste si: Reacția medicului Craiu, după ce un bebeluș a murit pentru că nu a fost dus la spital la timp de frica COVID-19!

Citeste si: O femeie a murit la spital cu fractură deschisă după ce a căzut de pe o scară! Era asistentă medicală și soție de preot

Citeste si: Coronavirus. Peste 20.000 de decese în Statele Unite ale Americii! Cifrele sunt alarmante

O vasluiancă a murit crezând că ”a tras-o curentul”

O femeie de 40 de ani din Vaslui a murit la câteva zile după ce a mers la medicul de familie. Ea nu suferea de patologii medicale și a reclamat să ”a tras-o curentul” în timp ce muncea câmpul. Femeia nu fusese plecată în strănătate și nici nu intrase în contact cu o persoană confirmată cu coronavirus. Pentru că tratamentul prescris de medicul de familie nu-și făcea efectul, ea asunat la 112 cu stări de vomă și febră ridicată. Ea a fost preluată de o ambulanță și în urma analizelor s-a constat că avea plămânii afectați. A fost confrmată cu COVID-19 pe 30 martie iar pe 10 aprilie a decedat.

Citește contiunarea pe stirilekanald.ro!

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate