Înainte de a recunoaşte că e însărcinată, Andreea Bălan i-a mâncat eclerul lui Jorge!

Andreea Bălan a făcut, de curând, un anunţ care a şocat lumea artistică, ea anunţând că, alături de partenerul ei de viaţă, Gerorge Burcea, vor mai avea un copil.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Cu toate acestea, pare-se, vestea că artista este însărcinată, ţinută secretă până de curând, a fost la un pas să fie deconspirată de Jorge, amicul ei, care a invitat-o să dea un interviu pentru blogul lui.

Astfel, neştiind că este însărcinată, Jorge a provocat-o zilele trecute pe îndrăgita Andreea Bălan, în vlogul lui, să mănânce prăjituri, care mai de care mai delicioase. Regula era simplă: dacă artista ghicea preţul unei prăjituri putea mânca şi ea, daca nu, Jorge îi făcea poftă mâncând doar el. La un moment dat, cum Andreea a ghicit preţul, Jorge şi artista au împărţit un ecler, făcând-o la modul cel mai ”indecent” cu putinţă. De altfel, Andreea Bălan, în timp ce se servea din eclerul lui Jorge, zâmbind larg, a recunoscut că prăjiturile sunt slăbiciunea ei, spunând: “Hmmm, avem orgasm!”.

 

 


Culmea, se pare că eclerul cu pricina a uns-o la suflet, tot Andreea declarând că au pierdut ocazia să se iubească, în primul sezon de la “Te cunosc de undeva”, atunci când el era divorţat, ea singură, iar apoi fiecare s-a căsătorit şi au făcut copii.


Andreea Bălan a anunţat că e gravidă

"Dragii mei, azi e o zi frumoasa de toamna in care va facem cunostinta cu fetita noastra dulce, Ella Maya. Si totodata va spun cu multa fericire in suflet ca familia ni se va mari", a transmis ea, despre pictorialul realizat în revista Unica, pozele cu pricina marcând momentul în care, de fapt, artista şi-a arătat lumii întregi fetiţa, ea susţinâd, până acum, că u o va face niciodată.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate