Inca 6 decese. Una dintre victime fusese externata din spital si a murit acasa. Bilantul: 92 de morti

Decese coronavirus Romania. Bilantul a ajuns la 92 de morti.

covid-19-decese-romania
Autor: Roxana Lupea

In articol:

covid-19-decese-romania

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, miercuri seară, încă şase decese la persoane confirmate cu coronavirus. Este vorba despre trei bărbaţi şi trei femei trei dintre victime fiind din Bucureşti. Unul dintre bărbaţi, din Bistriţa-Năsăud, a fost internat în spital, externat cu evoluţie favorabilă înainte de primirea confirmării diagnosticului şi a murit la domiciliu.

Numărul deceselor a ajuns la 92.

UPDATE Decese coronavirus Romania: Grupul de Comunicare Strategică a mai anunţat decesele a două persoane din Bucureşti.

Este vorba despre un bărbat, 70 ani, internat în data de 29.03.2020 la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucuresti pe secţia de Nefrologie pentru dializă, pacientul fiind dializat cronic.

Coronavirus Romania. Numarul persoanelor decedete de COVID-19 a ajuns la 92

”Debut simptome respiratorii 29.03.2020, se recoltează proba, care este pozitivă în data de 30.03.2020. Pacientul este transferat în data de 30.03.2020 la Spitalul Victor Babeş, însă decedează în salvare”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

De asemenea, este vorba despre o femeie de 78 de ani, tot din Bucurfeşti, internata în data de 18.03.2020 pe secţia orotopedie a Spitalul Universitar de Urgenta Bucureşti pentru o fractură trohanteriană.

”Se confirmă în data de 29.03.2020 cu infecţie COVID-19 şi este transferată în 29.03.2020 la Spitalul Colentina. Antecedente personale patologice: boală cardiovasculara, diabet, boala neuro musculară, boală pulmonară cronică”, a mai transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si: Spitalul Municipal Fagaras refuza sa primeasca pacienti cu COVID-19. Explicatia managerului: "Virusul trebuie izolat, nu diseminat"

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Citeste si: Informații de ultimă oră! Numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus a crescut enorm

Citeste si: Paracetamolul se găsește din ce în ce mai greu în farmaciile din România. În ce condiții se poate lua

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit Grupului de Comunicare Strategică a murit un bărbat de 77 ani din jud. Bistriţa Năsăud.

Bărbatul a fost internat în sptal în 22.03.2020, prin SJU Bistriţa- Secţia Boli Interne, cu diagnosticul multiple afecţiuni.

”Recoltare probe biologice pentru COVID -19 în 24.03.2020. Externat în 30.03.2020 înaintea primirii rezultatului pentru COVID-19 (pe biletul de externare este precizat: evoluţie favorabilă sub tratament, recomandare de continuare a tratamentului). Confirmat cu COVID -19 în 31.03.2020, proba lucrata în Laboratorul IRO Cluj. Decedat acasă în 31.03.2020”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

De asemenea, a decedat un bărbat de 72 de ani cu domiciliul în Botoşani, dar care s-a îmbolnăvit la Suceava. Bărbatul suferea de diferite afecţiuni şi a murit marţi.

”Decesul a fost atribuit judeţului Suceava întrucât expunerea este în acest judeţ”, a mai transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si: Un barbat suspect de COVID-19, internat la Cluj, a disparut dupa ce a sarit pe geam

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat şi decesele a două femei, una dintre ele, de 66 de ani, care a fost internată în 24.03.2020 în SCU “Bagdasar-Arseni” (pentru lipotimie cu traumatism minor).

În 25.03.2020 a fost transferată în Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş şi a murit în 29 martie. Femeia suferea de boală cardiovasculară, HTA, Schizofrenie.

Citeste si: Tuncay Ozturk, adevarul despre mastile medicale: "Nu mai cheltuiti banii degeaba"

Citeste si: Uluitor! Cum a fost surprins un fost europarlamentar in plina pandemie de coronavirus

De asemenea, a murit o femeie de 77 de ani din Covasna, internată în SJU Sfântu Gheorghe, din 18.03.2020 în ATI.

Femeia, care suferea de mielită cervicala şi tetraplegie, a murit în 30 martie.

sursa: news.ro

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Informații de ultimă oră! Numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus a crescut enorm

Spitalul Municipal Fagaras refuza sa primeasca pacienti cu COVID-19. Explicatia managerului: "Virusul trebuie izolat, nu diseminat"

Paracetamolul se găsește din ce în ce mai greu în farmaciile din România. În ce condiții se poate lua

Numărul românilor care rămân fără loc de muncă crește alarmant de la o zi la alta. Câți români au fost concediați în ultimele două zile

SE TAIE PENSIILE din România?! Marius Budăi a făcut anunțul în direct la TV: Am auzit tot felul de lucruri

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Bombă politico-mondenă. Mihai Bendeac se înscrie în PSD

Paracetamolul se găsește din ce în ce mai greu în farmaciile din România. În ce condiții se poate lua

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies