Încă două decese provocate de coronavirus în România. Bilanțul se ridică la 118

România are încă două decese provocate de coronavirus. Bilanţul total al victimelor se ridică la 118.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Încă două decese provocate de coronavirus în România. Bilanțul se ridică la 118

Bilanțul deceselor: 118

Au fost raporatate încă două decese provocate de coronavirus în România. Bilanţul se ridică la 118.


In articol:

Încă două decese provocate de coronavirus au fost anunţate vineri, o asistentă medicală din Constanţa care fusese în vacanţă, în Turcia şi un bărbat de 61 de ani, care fusese transferat la Spitalul ”Victor Babeş” din Capitală de la Spitalul Militar. Bilanţul se ridică la 118 decese.

Citeste si: ROventura – calatorie fantastica la Cheile Bicazului si Lacul Rosu

Citeste si: Iohannis, mesaj ferm pentru românii din Diaspora. „Este imperativ!”

Citeste si: Țăndărei, închis din cauza focarului de coronavirus, este orașul palatelor țigănești! Cum a devenit celebră în Marea Britanie localitatea unde acum s-au întors acasă 800 de oameni

Femei în vârstă de 54 de ani din județul Constanța s-a întors din Turcia pe data de 13martie și a fost confirmată cu COVID-19 pe data de 19 martie,  în SCBI Constanța. Aceasta avea condiții medicale pre-existente, obezitate morbidă; bronho-pneumonii repetate în ultimele 12 luni. Data decesului: 02/04/2020. Acesta este decesul primului cadru medical din românia de covid 19, anunță SANITAS.

Bărbatul de 61 ani din municipiul Bucuresti a fost internat în SCBIT „Victor Babes” București, prin transfer de la Spitalul Militar București, pe data de 30 martie, confirmat în laboratorul Spitalului Militar București pe data de 31/03/2020. Data decesului: 03/04/2020.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate