Încă o lovitură pentru George Burcea. Ce s-a întâmplat după ce actorul i-a îndemnat pe bărbați să-și bată femeile: "M-am crucit în fața monitorului"

Directorul editurii cu care George Burcea a colaborat pentru cartea "Scrisoare către Ceaușescu" a hotărât să retragă de pe piață toate exemplarele.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Răbufnirea lui George Burcea pe rețelele de socializare a adus după ea consecințe grave. Editura "Hyperliteratura" a decis să scoată de pe piață cartea scrisă de actor, în condițiile în care bărbatul a declarat în mediul online că "unele femei merită bătute de bărbați".

Citeste si: George Burcea, reacție vehementă în mediul online, după ce a fost criticat că se implică în treburile casnice: "Vă doresc să aveți bărbați care, când vin de la muncă, să vă ia la palme!"

Cartea lui George Burcea, retrasă de pe piață

Directorul editurii "Hyperliteratura", care a semnat un contract de colaborare cu George Burcea pentru cartea "Scrisoare către Ceaușescu" a reacționat imediat, după ce bărbatul a făcut un live pe Facebook, în care a instigat la violență. Andrei Ruse a luat decizia de a retrage toate exemplarele puse spre vânzare, în urma declarațiilor halucinante făcute de actor, la adresa femeilor: "M-am crucit (nu, nu exagerez, m-am crucit de câteva ori în fața monitorului, nu e nicio scoatere din context, nu e niciun politically correctness exagerat…).

Editura cu care George Burcea a colaborat a scos toate exemplarele de pe piață

Romanul scris de George Burcea

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Că dacă el, care a scris o carte împotriva violenței domestice și e un bărbat model (citez și sunt uluit), și este jignit că mai și gătește, atunci dacă femeilor nu le place un astfel de individ, concluzia e că le place bătaia? Nici nu mă pot coborî la nivelul la care să comentez așa ceva, pur și simplu.", a transmis Andrei Ruse, care este și redactorul romanului "Scrisoare către Ceaușescu", pe rețelele de socializare.

Cartea lui George Burcea a fost retrasă de pe piață

George Burcea

[Sursa foto: Captură video]

George Burcea regretă afirmațiile făcute

După valul de reacții din mediul online, George Burcea a realizat că declarațiile făcute au fost total greșite, mai ales în contextul în care a mărturisit că a fost implicat în mai multe campanii care vizau violența împotriva femeilor.

Citeste si: George Burcea s-a hotărât. Ce spune actorul despre nunta cu Viviana Sposub? "Sunt fericit"

Actorul a recunoscut că s-a lăsat controlat de furie, spunând ulterior că îi este rușine de atitudinea pe care a avut-o: "Am avut o reacție de care îmi este foarte rușine. Am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie, cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste, nici mie și niciunei femei.", a spus George Burcea, pe contul lui de Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies