Încă o lovitură pentru Simona Traşcă după ce a fost bătută măr în parc! Prima reacţie după ce judecătorii au decis în defavoarea ei: „Nu înţeleg nici eu”

Simona Traşcă luptă ca agresoarea ei să plătească.

Autor: M. B.
 
Simona Traşcă a fost bătută măr în parcul Herăstrău în mai 2017. Atunci ea a povestit că o fată dintr-un club a sărit la bătaie în urma unui conflict minor. Vedeta şi-a scos un certificat medico-legal de la INML şi a decis să o aducă în faţa justiţiei pe agresoare. Deşi avea toate speranţele că Andreea, cea caer a bătut-o, avea să plătească pentru fapta ei, lucrurile nu au decurs aşa cum se aştepta Simona.
Judecătorii au închis dosar pentru că blondina nu a timbrat cererea de chemare în judecată. 
 
„În baza art. 200 alin. 4 din Codul de procedura civilă raportat la art. 197 din Codul de procedură civilă, anulează cererea de chemare în judecată. În baza art. 200 alin. 5 din Codul de procedura civilă, cu drept de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicarea încheierii către reclamant”, au decis magistraţii.
 
Simona aşteaptă să vorbească cu avocata ei pentru a afla ce trebuie să facă în continuare. Vedeta îşi doreşte în continuare să facă orice pentru a o vedea pe bătăuşă plătind. 
 
 
„Nu înţeleg nici eu în momentul ăsta foarte clar ce se întâmplă. Mi-a zis avocata că nu s-a plătit timbrul.
Mama mi-a zis că s-a dus şi a plătit tot ce trebuie. Am sunat-o acum, dar nu mi-a răspuns. Dar nu cred care e faza. Cică, de la un timbru.
 
Mi-a spus doamna avocată că trebuie să merg să plătesc un timbru. I-am dat banii mamei mele şi s-a dus şi a plătit. Astăzi, am aflat că nu s-a plătit şi nu înţeleg.
Sunt în ceaţă în acest moment.
 
Am cerut daune, aşa, să simtă şi ea. Să simtă ceva, să-i pară rău măcar. Îţi dai seama, nu poţi să baţi omul nevinovat şi să nu păţeşti nimic. Am făcut asta ca să nu mai bată pe nimeni. Nu mi s-a părut nimic corect din tot ce s-a întâmplat.
 
Momentan, doamna avocată este plecată din ţară şi aştept să se întoarcă, să vedem ce mai facem.
Nu pot lăsa lucrurile aşa, este prima şi singura persoană din viaţa mea pe care nu pot să o iert”,
a declarat Simona Traşcă într-o emisiune de televiziune.
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prima reacţie a Iasminei după ce a divorţat oficial de Cristi Daminuţă: „Nu cred că mai este cazul!” Ce i-a transmis fostului

Eclipsa totală de Lună din 21 ianuarie 2019! Totul despre Luna Sângerie!

Bogdan de la „Insula iubirii” a răbufnit după despărţirea de Hannelore! „Rămân ale ei!”

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, anunț neașteptat în mediul online! Iată cum și-a surprins fanii celebra actriță Simge Selçuk! Ce decizie radicală a luat de curând!

EXCLUSIV: Cel de-al doilea tânăr implicat în accidentul cu ATV-ul în Prahova a pierdut lupta pentru viață la 10 zile după ce a murit prietenul lui/”Cu două zile înainte se...

„A făcut totul brusc, peste noapte, a făcut în ascuns și lucrurile astea nu merg așa.” Oana Matache și Radu Siffredi, la un pas de despărțire?

Momente sfâșietoare pentru Alina Sorescu. Alexandru Ciucu le-a luat pe fetițele sale pentru prima dată la el. Micuțele își iau rămas bun de la mama lor, cu ochii în lacrimi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies