Încă un tânăr a murit după ce a adormit cu căştile în urechi de la telefonul lăsat la încărcat! Avea doar 24 de ani

Tânărul folosea un smartphone, iar de vină pentru un incident este un încărcător ieftin de telefon

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

La sfârşitul anului trecut, a făcut valuri ştirea că un un adolescent în vârstă de 16 ani din Malaezia a murit electrocutat în timp ce avea în urechi căştile de la telefonul conectat la priză. Incidentul s-a petrecut în timp ce băiatul dormea. Un caz similar s-a întâmplat zilele trecute în Thailanda.

Kritsada Supol, un tânăr în vârstă de 24 de ani, a murit în condiţii similare. Tânărul folosea un smartphone, iar de vină pentru un incident este un încărcător ieftin de telefon, transmite Daily Mirror.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: O femeie a primit lovitura vieții! „Mă jucam într-o zi cu telefonul soțului meu, când am descoperit ceva cutremurător!” Bărbatul nu era cine spunea el că e

Cum a fost găsit tânărul

Când a fost găsit, secţiunea cu microfonul a căştilor se afla peste buzele victimei, iar poliţia suspectează că Supol vorbea cu cineva atunci când a murit sau asculta muzică. Tânărul avea arsuri în jurul urechilor. „Mulţi oameni pot fi în pericol dacă folosesc adaptoare ieftine, care nu sunt fabricate de companii autorizate”, a declarat ofiţerul de poliţie Jaleuk Polthong.

Citeste si: Mia Khalifa în ipostaze incendiare! Starleta porno a publicat un video care i-a înnebunit pe fani

Incidente de acest fel s-au mai întâmplat, mai ales în Asia. De cele mai multe ori victimele foloseau tot cabluri şi încărcătoare pentru telefoane ieftine sau contrafăcute.

sursa


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate