Incendiu devastator în SUA! Casele vedetelor au fost distruse. Miley Cyrus, Kim Kardashian şi familia ei şi alte celebrităţi sunt devastate

Un incendiu uriaş din Clifornia a distrus mii de case, inclusiv unele care aparţinând unor vedete cunoscute în toată lumea.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
În partea de sud,  incendiul a cuprins mai multe staţiuni printre care şi Malibu, acolo unde Miley Cyrus, Robin Thicke şi Caitlyn Jenner au case. Gerard Butler şi Lady Gaga au împărtăşit şi ei faptu că trec prin momente dificile, după ce locuinşele lor au fost curpinse de flăcările devastatoare. Kim Kardashian a dezvăluit şi ea că a fost forţată de incendiu să plece de acasă.
 
 
Până acum au fost descoperite 31 de persoane decedate şi mii de oameni rămaşi fără adăpost. În mai puşin de două zile, peste 250.000 de oameni, inclusiv toată populaţia din Malibu, au evacuat zona din cauza pericolului. 
 
 
Actorul Gerad Buttler a publicat pe reţelele de socializare o imaginea în care se pot vedea rămăşiţele casei şi maşinii lui. El a fost printre cei evacuaţi când flăcările au început să se extindă. 
 
 
Miley Cyrus este şi ea îngrozită de ceea ce s-a întâmplat, dar recunoscătoare că, deşi ţi-a perdut casa, logodnicul ei şi animalele de companie au scăpat cu viaţă. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Studiu despre sex: Ce spune mâna despre „bărbăţie”

Oana Zăvoranu este dărâmată de durere: „A luptat până în ultimul moment cu cea mai cumplită boală”

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

BOMBĂ: Informația despre COVID care dă absolut totul peste cap. Știrea vine de la cel mai înalt nivel

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Turism COVID-19. Statul în care merg vârstnicii pentru a se vaccina „la liber”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies