Incendiu puternic lângă București! 10 hectare de teren ard la Periș, iar RO-Alert a transmis un mesaj

Un incendiu de vegetație a izbucnit șuni dimineața în Snagov, Corbeanca, Buftea şi Otopeni.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


Circa 10 hectare de Periș au luat foc la această oră în București, la batalurile fostei ferme de porci de la Periș, anunță Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov (ISUBIF).


In articol:

Citeste si: Amenzi în valoare de mii de euro, la înmormântarea lu Emi Pian. Jandarmeria Capitalei: ”Au încălcat...”

La fața locului au intervenit pompierii cu ece autospeciale, iar RO-Alert a transmis un mesaj pentru locuitorii sectorului 1: „Incendiu de vegetaţie uscată şi alte materiale combustibile, zona Periş, degajări mari de fum/ miros înţepător. Ocoliţi zona. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment".

Citeste si: Cum i-au blestemat pe mascați vrăjitoarele din clanul Duduianu! Luptătorii de la intervenții speciale nu s-au speriat: „Le-am pus cătușele cu ghiocul și cărțile lor de tarot cu tot”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro


Estimare meteo privind evoluția norului de fum din Periș

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o estimare meteorologică privind evoluția norului de fum din zona Periș, acolo unde are loc incendiul de vegetație.

Citeste si: Superba Cristina Pucean, într-o ipostază care a dat internetul peste cap. Iată cum au reacționat fanii: ”O femeie ca tine...”

„La ora 09:30 circulația aerului se realizează din sector nord-estic. Vântul suflă în general slab, cu viteze la rafală de până la 10...15 km/h”, conform ANM.

Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie privind evoluția norului de fum din zona Periș, meteorologii precizează că, pe tot parcursul zilei, circulația aerului se va menține dinspre nord-nord-est spre sud-vest și va fi relativ slabă, iar viteza maximă a vântului la rafală, după-amiaza, va fi de 25...30 km/h.

Galerie foto 
Citește și:

Avertismentul dur al unui virusolog: „Iarna nu va fi uşoară. Nu scăpăm repede de măști”

Brandul de lux Off White c/o Virgil Abloh a furat, fără să menționeze de unde, designul „Coloanei Infinitului” de Brâncuși. Oamenii au sesizat imediat!

Cutremur violent în Grecia! Țara, lovită de seism în timpul celui mai puternic ciclon mediteranian din istorie

Ce avere are primarul care și-a filmat fiica dezbrăcată? Traian Ogâgău are terenuri de 50.000 mp la Sângeorz-Băi

Câți bani câștigă, de fapt, poștașii din România. Salariile includ bonuri de masă și sporuri

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies