Incident la botezul fetiței Elenei Udrea! A căzut pe scări, imediat după slujbă

Zi importantă pentru Elena Udrea. Fostul ministru și-a botezat astăzi fetița, chiar la un an de când micuța venit pe lume.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Udrea și Adrian Alexandrov și-au creștinat fetița, pe micuța Eva Maria, în cadrul unei slujbe de vis, care nu a fost însă fără mici incidente. O femeie a căzut pe scări, imediat după ce s-a terminat slujba.

Elena Udrea a ieșit din biserică ținând-o în brațe pe fetița ei, care, la un moment dat, a început chiar să plângă, că doar sunt mari emoțiile și mulți oamenii strânși să filmeze și să ia interviuri.

Incident la botezul fetiței Elenei Udrea

În timp ce Elena Udrea dădea declarații de presă, o femeie a căzut pe scări. Cel mai probabil a călcat strâmb.

Chiar și Elena Udrea a sesizat incidentul, aruncând o privire în direcția femeii. Din fericire, femeia nu a pățit nimic, s-a pus imediat pe picioare.

Primele declaraţii ale Elenei Udrea, după botezul Evei

"E creştină! A plâns, aşa cum ne-am aşteptat pentru că e ora ei de somn... am botezat-o şi îmi doresc ca toată viaţa ei să trăiască în iubirea lui Dumnezeu. E greu s-o bagi în apă fără să vrea ea, îi era şi foame, dar a ieşit bine. Am avut emoţii foarte mari, dar în primul rând pentru ea. Îi mulţumesc din suflet că m-a ales pe mine să fiu mama ei", a declarat Elena Udrea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate