Incident revoltător la un spital din România! O pacientă a fost rănită de o bucată desprinsă din tomograf

Un pacient a fost rănit în timpul unei tomografii, la Timișoara!

Distribuie pe:

Autor: C.C.


In articol:

 Spitalul Județean din Timișoara
Spitalul Județean din Timișoara

Un incident revoltător a avut loc la Spitalul Județean din Timișoara, unde o pacientă cu accident vascular cerebral a fost rănită de o bucată desprinsă din tomograful în funcțiune. Piesa tăioasă ar fi putut să- provoace răni fatale, după cum au declarat cei din conducerea unității spitalicești.

Citeste si: Culiță Sterp și noua iubită, reproșuri în public! Cum au fost filmați: „Parcă ești debil!” VIDEO

Citeste si: Paul de la Puterea Dragostei a răbufnit la adresa celor care fac glume pe seama înălțimii lui: ”Sunteți atât de frustrați...”

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Cine este iubitul fostei concurente Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei. Tânărul are o soră celebră: : ”Hai să vă spun ceva...”

Femeia s-a ales cu o rană ușoară

Femeia a suferit un accident vascular cerebral și a fost adusă la Urgență, azi-dimineață. În timpul investigației medicale, pe când se afla în interiorul tomografului, o piesă cu diametrul de 1 metru s-a desprins şi a căzut peste ea.

 “Un eveniment sincer de care eu nu am auzit în viața mea să se fi întâmplat și nici nu am văzut, cupola de protecție computerului tomograf care constă într-un cerc de aproximativ 1 metru de plastic cu margini ascuțite de aluminiu s-a desprins în timp ce un pacient era scanat. Gândiți-vă că aceea cupolă se rotește cu o viteză de 400 de rotații pe secundă și acționează mai rău ca un cuțit”, a declarat Raul Pătrașcu, manager Spitalul Județean de Urgență Timișoara.

Norocul a făcut ca femeia să fie rănită ușor, doar la un braț, deși medicii spun că piesa putea să îi provoace tăieturi grave.

Incident revoltător la un spital din România!
Incident revoltător la un spital din România!

Aparatul este fabricat în China și a fost achiziţionat în 2018, cu fonduri de la Banca Mondială de Ministerul Sănătăţii. Este de calitate “josnică”, potrivit conducerii unității.  Totodată, a funcționat mult timp fără autorizație.

 “La sfârșitul lunii iunie am avut vizită de la aceeași firmă de service care a câștigat proiectul pe Banca Mondială care a dat astfel de aparate, în jur de 40 în toate spitalele din Romania, deci ne putem aștepta la astel de tragedii și la alte spitale din cauza calității josnice a acestui aparat chinezesc de altfel”, a precizat Raul Pătrașcu

Pacienta este norocoasă și se simte bine acum. Echipa de radiologie intervenţională a spitalului a venit de acasă pentru a o supune unei trombectomii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Răzbunarea sângeroasă în Vaslui! Frații ”Dinamită”, atacați în propriile case de rivalii lor. Imaginile sunt șocante!

Flick Domnul Rimă și iubita lui s-au căsătorit pe o insulă! Imaginile surprinse din ziua în care și-au unit destinele: ”De azi, în fiecare zi...”

Țipete de disperare ale unei tinere! Femeia, agresată de doi bărbați în Orășelul Copiilor din București!

Un bărbat din Botoșani și-a dat fosta iubita în judecată pentru că l-a părăsit înainte de nuntă! Acum, vrea înapoi toate cadourile și banii pe care i-a cheltuit cu ea

Gest necugetat al unui adolescent român. Și-a dat foc în curtea casei, iar tatăl lui a sărit în flăcări să-l salveze

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies