Incredibil, Bianca Drăguşanu, surprinsă goală "puşcă" de un fotograf amator! Aceasta este imaginea anului! Uite-o pe soţia lui Alex Bodi în toată splendoarea ei!

Bianca Drăguşanu, surprinsă goală "puşcă"! Aceasta este imaginea anului!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

Bianca Drăgușanu este, cu siguranță, una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Frumoasa blondă se poate lauda cu un fizic perfect și le face invidioase chiar și pe femeile cu 15 ani mai tinere decât ea.

fara descriere

Vedeta merge aproape zilnic la sală și are grijă la alimentaţie, așa că poate să poarte orice ținută sau chiar să pozeze în cele mai fierbinți ipostaze.

Bianca Drăguşanu, surprinsă goală "puşcă"! Ce părere aveţi?

Iar dacă aveaţi vreun dubiu că diva arată perfect, uitaţi poza care confirmă spusele noastre. Cu câteva luni în urmă, protagonista noastră a vrut să facă o "aroganţă" şi să demonstreze, dincolo de orice dubiu, că un stil de viaţă sănătos are rezultate uluitoare.

fara descriere

Zis şi făcut! Bianca a postat probabil cea mai fierbinte poză a ultimilor ani, imagine care o înfăţişează goală "puşcă" la duş.

fara descriere

Ei bine, după doar câteva minute, fosta prezentatoare tv, sfătuită de apropiaţi, a şters imaginea extrem de "picantă", dar fanii ei au reuşit să salveze înainte fotografia. Ce părere aveţi despre controversata vedetă?

Vezi imaginea incredibilă cu Bianca dezbrăcată complet doar pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate