INCREDIBIL! Ce a putut să facă Jador în timp ce Simina își boteza copilul. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea gest din partea lui

Ce a făcut Jador în timp ce Simina își boteza copilul? Nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemene gest din partea artistului.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

INCREDIBIL! Ce a putut să facă Jador în timp ce Simina își boteza copilul. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea gest din partea lui
jador


In articol:

Simina și Alex Zănoagă și-au botezat micuțul, pe Dominic, sâmbătă, 20 iunie. Evenimentul i-a adunat și pe foștii concurenți de la Puterea dragostei, care au fost alături de fericiții părinți în aceste clipe emoționante. Raluca Munte, Raju, Iancu Sterp, Alex Bobicioiu, sunt doar câțiva dintre foștii lor colegi de emisiune care au petrecut alături de ei și de micuțul Dominic. 

Ce a făcut Jador în timp ce Simina își boteza copilul?

Marele absent la botez a fost nimeni altul decât Jador, fostul iubit al Siminei, care era de așteptat să nu fie invitat, dar mulți dintre cei care i-au apreciat ca și cuplu în casă, au sperat că de dragul vremurilor ce au trecut, Simina îl va invita și pe Jador. Nu a fost să fie, însă! Dar ce a făcut Jador în timp ce Simina și Alex își botezau copilul? Pare de necrezut, dar artistul nu s-a arătat deloc interesat de felul în care decurg lucrurile la cel mai important eveniment din viața femeii pe care a iubit-o cândva. 

Citeste si: Decizie bombă luată în toiul nopții. Gata, s-a dus libertatea. Se închide tot - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Puterea dragostei 21 iunie: Nu mai există cale de împăcare între Daiana și Gabriel. Conflictul se amplifică: „Iau foc când..”

Citeste si: Prima fotografie cu fața lui Dominic, copilul Siminei și al lui Alex Zănoagă. Cum arată micuțul?

Citeste si: Jador a rupt tăcerea. Ea este femeia care îi dictează viața artistului: „Îl iubesc...”

Mai mult decât atât, acesta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu el și Bogdan Mocanu, de la sală. În timp ce Simina se distrează la petrecerea de botez, Jador își lucrează corpul pentru a le da gata pe femei. Oare este ăsta un mod prin care fostul concurent de la Puterea dragostei încearcă să nu se gândească la evenimentul din viața Siminei? Oare mai simte Jador ceva pentru brunetă?

În momentul în care Simina s-a cuplat cu Alex Zănoagă, Jador s-a filmat în fața unui televizor, cu băutura în mână și pe fundal se auzea o piesă extrem de tristă, dovadă că manelistul suferea după cea de care s-a îndrăgostit la Puterea dragostei și cu care nu a reușit să formeze un cuplu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Îi dă afară pe toți! Un gigant mondial, prezent și-n România, anunță concedieri masive

Amenințare mai mare decât COVID-19: Oamenii de știință anunță o altă problemă uriașă: Pericolul e așa mare încât ne poate întoarce în urmă cu 100 de ani

Monica Anghel s-a izolat în munți după ce a fost suspectă de coronavirus

Cutremur în familia lui Adrian Minune. Ucis în stil mafiot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies