Incredibil, ce nu s-a stiut despre Radu Mazare! Fostul demnitar era cat pe ce sa aiba un fratior vitreg in Madagascar!

La inceputul anului, Radu Mazare a cerut azil politic in Madagascar, iar, in trecut, mama lui a vrut sa infieze un copil din zona!

Autor: Lia Popescu

Legaturile lui Radu Mazare cu Madagascarul par sa fie foarte puternice! Astfel, odata cu fuga celui care a condus destinele Constantei in Africa, incep sa iasa la iveala tot felul de informatii despre vizitele lui dese in tinuturile indepartate! (citeste de cine a fost invadat domeniul lui Mazare din Madagascar)

Oamenii din jurul ex-edilului sustin ca el calatorea destul de des in zona si chiar, in timp, a reusit sa isi construiasca un resort in care sa traiasca precum un imparat! Mai mult, si mama sa

ar fi fost atrasa de tara insulara, denumita si “bijuteria Oceanul Indian”, in vizitele facute!

Drept dovada, in urma cu cinci ani, atunci cand a pus pentru prima data piciorul in Madagascar, mama fostului demnitar s-a simtit ca in paradis, insa i-a placut sa stea si printre bastinasi, carora le-a adus si cadouri!

“Acolo, copiii nu sunt alintati ca la noi! Imi aduc aminte ca atunci cand mama i-a dat unuia o minge, parca ii oferise cine stie ce mare lucru! Era atat de bucuros, incat a tinut basica aia in mana ore intregi!”, a povestit Mazare in presa.

Citeste detalii surprinzatoare despre decizia doamnei Mazare de a infia un copil doar pe stirilekanald.ro 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies