Incredibil! Ce voia să facă Elena Udrea înainte de a fi arestată în Costa Rica. Fostul ministru a vorbit cu apropiaţii fostului preşedinte pentru a-i face lobby | DEZVĂLUIRI

În prima lună în Costă Rica, fosta blondă de la Cotroceni a propus un plan de… canalizare!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Elena Udrea se află de şase zile în închisoarea “El buen pastor” din Costă Rica, după ce oamenii legii au ridicat-o atât pe ea, cât şi pe Alina Bica, din plină stradă! Timp de două luni, controversata femeie şi prietena sa, Alina Bica, fostul procuror-şef de la DIICOT, vor sta la puşcarie, şi apoi, se va decide soarta lor, vor fi sau nu extrădate în România.

fara descriere

Toate aceste probleme cu care Udrea se confruntă în aceste momente vin pe fondul unei vieţi, surprinzător de bune, pe care blonda de la Cotroceni o ducea în ţara din America Centrală! (soc, iubitul Elenei Udrea se teme pentru viata lui si a fetitei in Costa Rica)

Elena Udrea voia să intre în politică în Costa Rica! Totul s-a întâmplat în prima luna

Drept dovadă stau declaraţiile Elenei Udrea, din urmă cu câteva luni, în care spunea unei echipe de jurnalişti venite din Romania că şi-ar fi dorit să între în politică în Costă Rica, în special pe partea de dezvoltare, ba chiar a făcut şi o propunere unor persoane influente pentru un plan de canalizare!!! 

fara descriere

“Am zis unor apropiaţi ai fostului preşedinte: "Haideţi că va spun eu, că asta am făcut la mine în ţara! Va fac un plan frumos pentru canalizare, ştiam pe cineva, şi hai să facem ceva să construim... Mă gândeam că dacă trebuie să stau mai mult în Costa Rica, trebuie să văd care sunt condiţiile să intru în politică. Trebuie să fac ceva să-i ajut pe oamenii ăştia aici.

Nu au canalizare, nu au staţii de epurare. Au doar la complexurile rezidenţiale. Au fose septice pentru aceste complexe. Dar ţara a evoluat repede”, a mărturisit, la vremea respectivă, Udrea ziariştilor de la Gazeta Sporturilor veniţi în Costa Rica.


 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate