INCREDIBIL! Cea mai cunoscuta "unealta a Diavolului" a fost o romanca! Cazul Eleonorei Zugun a socat savantii dupa ce in jurul ei au inceput sa zboare obiecte, iar pe corp se trezea cu muscaturi adanci! FOTO SOCANT!

Eleonora Zugun, nascuta intr-un sat de langa Dorohoi, a fost considerata “unealta diavolului” pentru ca in jurul ei zburau obiecte, iar pe corp ii apareau urme de muscaturi profunde.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereEleonora Zugun, fotografiata in satul TalpaEleonora s-a nascut in comuna bucovineana Talpa in 1913 si a inceput sa atraga atentia asupra ei dupa ce a implinit 12 ani. Satenii au observat ingroziti ca in jurul fetei pluteau obiecte ce apareau si dispareau, cuie ce se infigeau in pereti, scoase de o forta nevazuta, in timp ce Eleonora era cuprinsa de crize violente si se plangea ca “Dracul” o bate, pe corp aparandu-i urme de muscaturi profunde. Fenomenul paranormal cunoscut sub numele de Poltergeist a fost remarcat la Eleonora de un inginer german, Fritz Grunewald, aflat in trecere prin Romania. fara descriereRomancei ii apareau rani profunde pe mainiAcesta a luat-o pe Eleonora si a dus-o la Viena la o prietena de-a sa, contesa Wassilko-Serecki, pasionata de fenomenele paranormale. Dupa ce a vazut ce se intampla in jurul Eleonorei, contesa l-a chemat la Viena pe englezul Harry Price, unul dintre cei mai importanti cercetatori ai vremii in domeniul paranormalului. fara descriereSedintele la care reactiile Eleonorei erau filmate si supravegheate de savantiEl a adus o jucarie din portelan pentru Eleonora care s-a spart inexplicabil, iar un cutit asezat pe masa a zburat peste capul lui Price. Acesta a luat-o pe Eleonora in laboratorul sau din Anglia, unde a studiat-o si chiar a filmat-o pe Eleonora, in prezenta unei comisii care o constatat aceleasi fenomene paranormale, insotite de aparitia unor muscaturi pe fata si pe corpul romancei. Chiar si ziarele engleze au scris despre ea, “Sunday Mail” numind-o “Fata posedata de diavol”. fara descriereZgarieturile si ranile aparute de nicaieri pe corpul romancei au socat savantiiEleonora a revenit la Viena, unde a inceput sa aiba primele menstruatii, moment in care fenomenele paranormale au incetat. Cazul Eleonorei Zugun este printre cele mai relevante din categoria “poltergeist”, datorita numarului urias de fenomene observate. Conform cercetatorilor, in perioada de manifestare a acelei misterioase forte s-au produs peste 3.000 de incidente inexplicabile, 844 dintre acestea fiind foarte bine documentate.fara descriereAsa aratau palmele mainilor Eleonorei dupa aparitia fenomenelor stranii (stanga), fata de o situatie normala (dreapta)Povestea fabuloasa a olteanului inviat din morti! Ilie Dobre a fost mort o saptamana, dar s-a ridicat de pe masa la priveghiul lui si a cerut apa! Barbatul plecat candva pe lumea cealalta s-a apucat azi sa-si repare acoperisul!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate