Incredibil, cu ce a putut să se legitimeze un român oprit de poliție și găsit fără buletin. Ce putea să scrie pe foaia prezentată de bărbat

Un bărbat i-a șocat pe jandarmi în momentelor în care i s-a cerut să se legitimeze cu buletinul de identitate în sectorul 4 al Capitalei

Autor: Lia Popescu

In articol:

Starea de urgență presupune ca polițiștii și jandarmii să legitimeazeze zeci de mii de oameni, fiecare cu felul lui de a fi sau de a se comporta.

Situațiile întâmpinate de oamenii legii sunt uneori extrem de bizare. De pildă, marți seara, în jurul orelor 18.30, în sectorul 4 al Capitalei,o patrulă de jandarmi din București a avutparte de o situație la limită. Nu știau dacă să plângă sau să râdă, atunci când individul a încercat să se legitimeze cu un document intitulat „ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT”.

Ce an al expirării scria pe așa-zisul act de identitate

Pe așa-zisul act de identitate, care era de dimensiunea unui permis de conducere, se menționa naționalitatea titluarului drept „suveran”, iar la data nașterii mai 2018. Însă șocul abia acum vine, actul urma să expire abia mileniul următor, în anul 3119!!!

Citeste si: Nou focar de infectie cu coronavirus in Romania! S-a decis carantina totala: ce localitate se inchide

Citeste si: Coronavirus România. Alte 306 persoane au fost confirmate cu COVID-19

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Minoră în vârstă de 13 ani, dispărută de acasă! Adolescenta ar fi fost răpită chiar de unchiul său

Jandarmii au chemat ambulanța să îl ducă la psihiatrie pentru un control de specialitate

Cum documentul nu era conform legislației în vigoare, prevăzut ca act de identitate valabil pentru legitimare, jandarmii l-au condus iniția, la sediul de poliției. Aici, individul a refuzat să dea detalii despre stabilirea identității, spunând din noou că este suveran și că nu recunoaște instituțiile statului. Din cauza comportamentului deviant pe care-l manifesta, imediat după audieri, s-a fost solicitat un echipaj de ambulanță, care l-a transportat pe bărbat la Spitalul de psihiatrie ”Prof.Dr.Al.Obregia”,

pentru un consult de specialitate.

Comunicatul Direcţiei Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti:

„A refuzat legitimarea motivând că este suveran

Marți, 21 aprilie, în jurul orelor 18:30, pe raza Sectorului 4, jandarmii din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, au depistat un bărbat care a încercat să se legitimeze cu un document intitulat “ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT”.
Documentul nu este, conform legislației în vigoare, prevăzut ca act de identitate valabil pentru legitimare.

Persoana în cauză a refuzat în mod repetat să dea detalii pentru stabilirea identității, menționând faptul că este suveran și că nu recunoaște instituțiile statului, fiind condus la sediul secției de poliție competentă teritorial, pentru continuarea verificărilor.

Din cauza comportamentului deviant pe care-l manifesta, a fost solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, pentru un consult de specialitate.

Cu toții am observat că, în această perioadă, vedem jandarmi în spațiul public, verificând respectarea ordonanțelor militare în vigoare. Pe această cale, facem apel la cetățeni să coopereze cu forțele de ordine, să răspundă prompt solicitărilor acestora și să înțeleagă că suntem în stradă pentru siguranța tuturor.”

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

După ce Spartacus, Idolul Femeilor, a fost caftit de Poliție, prietenii lui jură răzbunarea! ”Dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficații în voi”

Cumnatul lui Sile Cămătaru, show de show, în plină izolare! Petrecere cu manele, invitați și voie bună, la doi pași de poliție! ”Nu mor caii când vor câinii”

Spartacus, liderul scandalagiilor din Rahova, ironizat după ce a fost reținut timp de 30 de zile! Incredibil, ce ”minune” au zis că i s-a întâmplat de Paște

Vor apărea schimbări în viața a 4 zodii în această lună

Decizia FINALĂ în dosarul Caracal. Ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă. Toată România aștepta asta

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Secretul unui porumb fiert gustos. Cum se fierbe și ce ingrediente trebuie să adaugi

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies