Incredibil! Cum a încercat Rafaelo să o cucerească pe Roxana de la Puterea dragostei înainte de Vulpița! Cu ce replici a încercat să o dea gata

Rafaelo a vrut să o cucerească pe Roxana de la Puterea dragostei înainte de Vulpița! Cum a încercat cântărețul să îi intre în grații vulcanicei concurente

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Rafaelo s-a dat la Roxana de la Puterea dragostei înainte de Vulpița! Rafaelo este pe val în ultima perioadă, după apropierile de Vulpița! Fostul concurent de la Puterea dragostei a scos două melodii cu controversata femeie, iar poveștile despre o posibilă legătură între ei sunt la ordinea zilei. Mai ales că ele pornesc de la soțul Veronicăi, încornoratul Viorel, care marșează pe ideea că partenera lui de viață se distrează numai cu cântărețul.

De altfel, în emisiune, Viorel de la Blăgești a lansat un atac dur la adresa lui Rafaelo, fără să îi pese că totul este transmis în direct. L-a făcut praf pe cântăreț și l-a acuzat că s-a folosit de faima lui și a soției lui, Vulpița Veronica, pentru a ajunge să fie urmărit pe internet.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

fara descriere
Rafaelo și Viorel de la Blăgește s-au jignit în emisiunea pentru Vulpița! „Băi, ambalatorule, cine te crezi?”

”Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”,a izbucnit Viorel, după ce piesa pe care Rafaelo a lansat-o cu Vulpița a ajuns la trei milioane de vizualizări pe YouTube în timp record.

Pe de altă parte, nici Rafaelo nu a suportat să audă din gura lui Viorel că tot succesul lui se datorează colaborărilor cu el și cu Veroniaca, și, cum era firesc, i-a aruncat cuvinte grele, și tot în direct, să îl audă toată lumea. „Băi, ambalatorule, cine te crezi? Nu îți permit să vorbești așa, băi necunoscutule! Eu eram bine înainte să vin aici, tu erai nimic”, a spus cântăreșul, acestea fiind doar o parte de jignirile pe care el i le-a adus bărbatului din Blăgești, care vede între soția lui și Rafaelo o relație mai mult decât profesională.

fara descriere
Rafaelo s-a dat la Roxana de la Puterea dragostei înainte de Vulpița! Ce i-a spus concurenta după...tatonările cântărețului?


Rafaelo s-a dat la Roxana de la Puterea dragostei înainte de Vulpița!
Ce nu știe însă Viorel este faptul că Rafaelo își dorește alt gen de femei ca iubite, nicidecum una ca Viorica de la Blăgești. De exemplu, atunci când era concurent în emisiunea amoroasă prezentată de Andreea Mantea, atunci, la Istanbul, prima concurentă care i-a căzut cu tronc a fost...vulcanica Roxana. Mai mult, avea și replici de a o cuceri. Cântărețul a început prin metoda clasică, și anume...faptul că adoră femeile din zodia Gemeni (n.r. singura persoană din casă în acea zodie era Roxana). Apoi, a marșat pe ideea că preferă tipele mai vocale, certărețe, cu personalitate puternică, exact ca Roxana. Din păcate, după tatonări, mai mult sau mai puțin îndrăznețe, a renunțat să mai lupte, mai ales că tânăra a fost tranșantă și i-a spus clar să își ia gândul de la ea, fiindcă era îndrăgostită de Bogdan Mocanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate