Incredibil! Cum arată azi ginerele Stelei Popescu! La ultima apariţie pe scenă, actorul Radu Gheorghe a şocat! Era îmbatrânit şi purta haine cu două numere mai mari!

Radu Gheorghe pare afectat total de trecerea anilor

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Stela Popescu nu a avut copii, dar, împreună cu soţul său, regizorul Puiu Maximilian, a înfiat-o pe Doina, nepoata după frate a acestuia din urmă.

În viaţa privată, Doina Maximilian, profesoară la Academia de Regie şi Film, este măritată de aproape 30 de ani cu actorul Radu Gheorghe, cu care are împreună o fiică, Stanca, stabilită în Germania!

Ani de zile, regretata Stela Popescu nu a fost de acord cu relaţia pe care fiica ei vitregă o avea cu Radu Gheorghe, însă, într-un final, a acceptat totul. De altfel, la moartea ei, actorul a şi postat un mesaj destul de emoţionant.

„Din păcate, STELA POPESCU ne-a părăsit! Iar noi, rămânem încă aici pe pământ trăgând prezentul, din trecut spre viitor, pe un drum incert, luminat de o stea mai puţin! Să sperăm ca se vor naşte altele, care să strălucească cel puţin la fel de puternic, să vedem măcar, cine, câţi şi pe ce călcăm! Dumnezeu să o odihnească!”, a transmis bărbatul! (intră să vezi imagini incredibile cu un mare actor înfulecând de zor în oraş)

Radu Gheorghe a îmbătrânit de tot şi a şocat pe scenă

La un an şi două luni de la decesul regretatei artiste, Radu Gheorghe şi-a făcut apariţia pe scenă! Din păcate, la ultima sa reprezentaţie, actorul, în vârstă de 68 de ani, arăta schimbat, lucru ce i-a şocat pe cei aflaţi în sală!

Toţi au observat că Radu Gheorghe a îmbătrânit de tot! Mai mult, nu s-a putut trece peste felul în care actorul era îmbrăcat la spectacol, avea haine cu două numere mai mari şi extrem de ponosite, de parcă le luase de la second-hand!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Anca Pandrea, vis halucinant cu Iurie Darie! "Il strigam, iar el se tinea de mana cu Stela Popescu" Ce i-a spus in vis regretata actrita

Maria Gheorghiu, prezicatoarea care le-a vazut pe Denisa Manelista, Stela Popescu si Ileana Ciuculete dupa moarte! "Ea nu se astepta sa moara. Era contrariata"

Ce surpriza ii asteapta pe fani in holul teatrului "Constantin Tanase"! Cum o omagiaza Arsinel pe marea Stela Popescu

Stela Popescu, inlocuita in reclama de la farmacie! Iata cine i-a luat locul!

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de duminica, 20 septembrie- Vezi emisiunea Online

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies