Incredibil, cum arăta Oana Roman în perioada adolescenţei! Era tunsă băieţeşte! Îţi vine să crezi că e ea?

Oana Roman, poze cu ea din perioada adolescenţei! Uite cum arăta fosta prezentatoare tv!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

Oana Roman a fost invitata Anei Gheorghe, în urmă cu două săptămâni, la prima ediţie a emisiunii "De vorbă cu Ana", difuzată pe site-ul kfetele.ro. Prietene vechi, realizatoarea show-ului şi îndrăgita vedetă au depănat amintiri şi au atins şi câteva subiecte sensibile.


In articol:

fara descriere

Fiica lui Petre Roman s-a întristat când a fost întrebată de tatăl ei, aceasta povestind cum a fost ultima discuţie telefonică pe care a avut-o cu fostul premier. Cu lacrimi în ochi, Oana a spus să îşi compătimeşte tatăl pentru alegerile făcute în viaţa personală.

"Ultima oară când m-a sunat, tata părea rupt de realitate. Se făcea că nu ştie că mama stă la noi, că trebuie să ne mutăm. Mi-a spus doar că vrea să o vadă pe Isabela, dar vor trebui să se întâlnească în afara casei, că nu vrea să o vadă pe fosta lui soţie. Mama, în sufletul ei, nu cred că l-a iertat...Nici eu, dar de fapt, dacă mă gândesc mai bine, l-am iertat în sensul în care îl compătimesc.

Oana Roman, poze cu ea din perioada adolescenţei! "Sunt tot copilul lui şi mi-aş fi dorit să fie mai îngrijorat de soarta noastră"

A făcut o alegere în viaţa personală cu care nu este fericit, părerea mea. Eu îi sunt recunoscătoare că mi-a dat un nume, că am avut mult de învăţat de la el şi că a făcut multe pentru ţara aceasta, deşi nu i se recunosc meritele. Dacă nu era el, nu am fi fost astăzi în democraţie. Nu pot să înţeleg însă lipsa totală de implicare în viaţa mea. Chiar dacă am 43 de ani sunt tot copilul lui şi mi-aş fi dorit să fie mai îngrijorat de soarta noastră", a declarat Oana Roman, în exclusivitate la kfetele.ro

fara descriere

Ei bine, de curând am găsit o poză cu fosta prezentatoare tv, fotografie realizată dintr-o perioadă în care avea mai puţine griji, iar relaţia cu tatăl ei era considerabil mai bună.

În imaginea noastră o puteţi vedeta pe puternica şi luptătoarea vedetă la vârsta adolescenţei. Era tunsă băieţeşte şi avea un zâmbet inocent şi fermecător pe chip.

A doua imagine o înfăţişează pe Oana în jurul vârstei de 20 de ani, cu părul scurt şi ondulat, zâmbitoare, lângă tatăl ei.

Vezi doar pe kfetele.ro cum arăta Oana în adolescenţă

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate