Incredibil! Flore Salalidis, decizie radicală după ce au apărut imaginile în care era dezbrăcată: ”Vreau să...”

La scurt timp după ce în presă au apărut imagini în care Flore Salalidis era dezbrăcată, în faţa poliţiştilor, aceasta a vorbit despre experienţa trăită şi a dezvăluit ce vrea să facă în perioada următoare.

Autor: T.S.
 
"Eu nu i-am văzut că filmau. Ei au început să filmeze când am ieşit, că m-au văzut goală.(...) Am deja un avocat care se ocupă de toate demersurile necesare. Voi da în judecată. Poliţişul trebuie să spună unde a dat acest filmuleţ. Nu aştept concluziile anchetei", a spus Flore Salalidis. 
 
De asemenea, unul dintre vecinii lui Flore Salalidis a povestit ce s-a întâmplat în dimineaţa respectivă şi susţine că poliţia vine constant în blocul lor. 

 

" S-a întors pe la 6 jumătate dimineaţa, trăgea pe aici de bariera blocului, beată, puţin zis beată, era moartă de beată, o ducea un bărbat pe braţe. Erau cu muzica dată la maximum. S-au apucat să trântească, se auzeau bufnituri. Cred că cineva a sunat la poliţie. Da, sâmbătă dimineaţă. Nu e prima dată. Aici a venit poliţia de multe ori. Ea nu a făcut pentru prima dată, nu a avut prima abatere. 1500 de lei i-au dat amendă, asta ştiu, este iplicat şi preşedintele de bloc şi adminsutratorul. I s-a spus că aici nu admite nimeni scandalul.(...) Cu proprietara apartamentului nu avem ce să discutăm. Este mulţumită că respectiva îi ţine apartamentul ocupat. Stă aici de ani buni.
Ea a deranjat în repetate rânduri locatarii blocului. A înţeles pentru o perioadă, apoi a început iar. Ea a fost mereu în certuri cu vecina de sub ea. S-au întâlnit o dată la lift şi Flore o jignea, vecina a făcut-o c****, numai aşa reuşea să o potolească"
, a spus unul dintre vecinii lui Flore Salalidis.
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cine îl recunoaşte pe bărbatul din imagini este rugat să contacteze Poliţia! Este căutat de ZECE ZILE

Divorţ în familia lui Donald Trump! Au anunţat că divorţează: ”După 12 ani de căsătorie...”

O poliţistă de 33 de ani, mama unui băieţel, diagnosticată cu o boală cruntă! Are nevoie de ajutor pentru o intervenţie chirurgicală ce i-ar putea salva viaţa

Yıldız din serialul Prețul fericirii, tablou impresionant de familie! Iată cine sunt cele mai dragi și iubite persoane din viața celebrei actrițe Eda Ece!

Calendar ortodox 30 martie 2023. Ce sărbătoare este joi?

“Îmi dă fiică-mea șervețele întruna, pentru că de 10 minute plâng.” Gina Pistol a izbucnit în lacrimi, după ce a publicat prima poză cu chipul lui Josephine

Dinu Maxer a rupt tăcerea și a oferit primele detalii despre divorțul de Deea Maxer. Fosta lui soția a trimis un mesaj în direct: "Incompatibili în principii, dorințe,...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies