INCREDIBIL! Inainte sa moara, Madalina Manole a vrut sa pozeze dezbracata! "Madalina mi-a propus sa-mi pozeze nud, ca ea nu vrea sa apara la reviste!" Vezi ce artist urias a facut aceste dezvaluri bomba!

Madalina Manole s-a oferit sa-i pozeze nud pictorului Sabin Balasa, dar acesta nu a putut sa-i indeplineasca dorinta pentru ca a avut un program incarcat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereSabin Balasa a fost la un pas sa o picteze goala pe Madalina Manole. Artistul care a murit in 2008, a dezvaluit la un moment dat cum a fost abordat de cantareata: “Eu sunt foarte bun prieten cu Lucian Avramescu, poetul, si eram intr-o seara la ziua lui, iar Madalina mi-a propus sa-mi pozeze nud, ca ea nu pozeaza la reviste. Ar fi putut sa apara intr-o lucrare, ca eu nu fac doar nuduri. Oferte am cu gramada de la persoane care ar vrea sa-mi pozeze”.fara descriereSabin BalasaDin pacate, pictura nud a Madalinei nu s-a materializat: “Am fost foarte ocupat si discutia noastra de atunci nu s-a materializat. Eu i-am apreciat dorinta. E o fata frumoasa. Dar comenzile nu mi-au permis sa materializez un asemenea proiect”, a marturisit Balasa.

Madalina Manole a recunoscut in 2002 ca s-a gandit sa fie muza pictorului: “M-am simtit precum Veronica Micle si insusi Eminescu imi face o declaratie de dragoste sub forma unei poezii de amor”. Cantareata s-a sinucis chiar in ziua in care implinea 43 de ani, pe 14 iulie 2010.fara descriereO lucrare a lui Sabin Balasa in care s-ar fi putut regasi si nudul Madalinei ManoleL-a blestemat Madalina Manole! Barbatul care a vandut Furadanul care a ucis-o pe artista e la un pas de moarte

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate