Incredibil! Mantea a ascuns sarcina timp de doua saptamani de frica! Motivele care au determinat-o sa faca acest lucru au fost uluitoare!

Andreea Mantea a incercat sa tina sarcina ascunsa cat mai multa vreme, intrucat i-a fost teama ca sefii de la “Intact” sa nu ii rezilieze contractul si ea sa ramana pe drumuri in prag de Sarbatori.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereAndreea Mantea este gravida cu Cristi Mitrea, insa, in loc sa se bucure, vedeta pare  sa fie incomodata de viitorul bebelus. Surse din preajma brunetei sustin ca sarcina a fost neplanificata si ea i-ar putea crea neplaceri brunetei la locul de munca.

“Andreea nu a vrut sa spuna ca este insarcinata, ci a preferat sa treaca timpul si sa isi duca primele filmari de la “Burlacul” la bun sfarsit! Mantea a tinut secretul doua saptamani, insa “apropiatii” ei, mai mereu “binevoitori” in situatii critice, au parat-o sefilor de la Antena, iar acestia, imediat dupa episoadele inregistrate in Portugalia, au si bagat-o pe bruneta intr-o sedinta de urgenta! Fortata sa spuna adevarul, Andreea a dezvaluit ca este gravida in doua luni, dar acest lucru nu o va impiedica sa se implice in totalitate in proiectul matrimonial! Mai mult, ea a tinut sa puncteze ca, pentru a da bine pe sticla, va incerca sa poarte haine care sa ii ascunda burtica si, uneori, va recurge si la corsete. Explicatiile vedetei au avut efect, iar Mantea nu va fi indepartata de la carma emisiunii “Burlacul”, dimpotriva, si-a consolidat locul si a promis audiente uriase”, au spus persoane de la postul lui Voiculescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate