Stiri

Incredibil! Reacţia emoţionantă a unei fetiţe atunci când află că va fi adoptată împreună cu fraţii ei

Momente incredibile a trăit o fetiţă atunci când a aflat că va fi adoptată cu fraţii ei mai mici de către aceeaşi familie. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere şi au făcut rapid înconjurul lumii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Incredibil! Reacţia emoţionantă a unei fetiţe atunci când află că va fi adoptată împreună cu fraţii eiicon photo


Tannah Butterfield, o fetiţă de 10 ani, este protagonista unui filmuleţ incredibil, ce a impresionat o lume întreagă.

În videoclip se vede cum una dintre angajatele şcoliio anunţă că va fi adoptată împreună cu fraţii ei. Emoţionată peste măsură, ea sare furtunos în braţele lui Jackie Alexander şi nu îi dă drumul preţ de câteva secunde bune.

Incredibil! Reacţia emoţionantă a unei fetiţe atunci când află că va fi adoptată împreună cu fraţii ei


Cei mai mulţi dintre oamenii care au urmărit imaginile de mai jos au avut lacrimi de bucurie în ochi.


"Am vrut să le dezvălui oamenilor că, deşi există multe neplăceri în lume, multă tristeţe, dar ştiţi ce... Există bucurii care se trăiesc în fiecare zi", a scris Jackie Alexander când a făcut publice imaginile pe Instagram.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune