Stiri

Incredibil! Un tânăr din Iaşi a jucat la păcănele toţi banii luaţi din fonduri europene! Ce s-a întâmplat cu acesta

Un tânăr din Iaşi a crezut că a dat ”lovitura”, dar, de fapt, s-a afundat în datorii!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un tânăr din Iaşi, Andrei Anti pe numele său, a accesat fonduri europene pentru a-şi deschide o afacere. Însă, surpriza a fost alta: tânărul a cheltuit o parte din bani la păcănele!

Andrei Anti a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare în urma acestui lucru. De asemenea, tânărul a mai fost obligat să plătească 100.00 de lei.

O parte din banii obţinuţi de la finanţare i-ar fi dat şi fratelui său, având o datorie de onorat. Mai mult decât atât, în anul 2014, Andrei Anti a fost mandatat printr-o procură notarială pentru a gestiona o firmă a unei femei. Însă, după ce a depus actele pentru finanţarea europeană, femeia a plecat în Danemarca.

„În cursul anului 2015, după ce l-a împuternicit pentru a doua oară pe numitul Anti Andrei să administreze în continuare I.I. (.....), persoana vătămată a precizat că s-a întors în România cu intenţia de a se ocupa personal de afacerea demarată şi de implementarea proiectului, iar în acest context s-a întâlnit cu Anti Andrei, care a refuzat să-i restituie documentele societăţii pe care i le-a remis cu ocazia împuternicirii”, se arată în rechizitoriu, conform ziaruldeiasi.ro.

„Inculpatul a restituit un împrumut în cuantum de aproximativ 8.000 euro fratelui său, a cheltuit o parte a sumei de 107.304 lei la jocuri electronice şi a efectuat lucrări de construire la o anexă a fermei (grajd), lucrări neprevăzute în planul de afaceri”, au stabilit procurorii DNA. Decizia luată de Curtea de Apel Iaşi este definitivă, mai scrie sursa citată. 

Galerie foto  Urmatorul articol