Incredibil! Un tânăr din Iaşi a jucat la păcănele toţi banii luaţi din fonduri europene! Ce s-a întâmplat cu acesta

Un tânăr din Iaşi a crezut că a dat ”lovitura”, dar, de fapt, s-a afundat în datorii!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un tânăr din Iaşi, Andrei Anti pe numele său, a accesat fonduri europene pentru a-şi deschide o afacere. Însă, surpriza a fost alta: tânărul a cheltuit o parte din bani la păcănele!

Andrei Anti a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare în urma acestui lucru. De asemenea, tânărul a mai fost obligat să plătească 100.00 de lei.

O parte din banii obţinuţi de la finanţare i-ar fi dat şi fratelui său, având o datorie de onorat. Mai mult decât atât, în anul 2014, Andrei Anti a fost mandatat printr-o procură notarială pentru a gestiona o firmă a unei femei. Însă, după ce a depus actele pentru finanţarea europeană, femeia a plecat în Danemarca.

„În cursul anului 2015, după ce l-a împuternicit pentru a doua oară pe numitul Anti Andrei să administreze în continuare I.I. (.....), persoana vătămată a precizat că s-a întors în România cu intenţia de a se ocupa personal de afacerea demarată şi de implementarea proiectului, iar în acest context s-a întâlnit cu Anti Andrei, care a refuzat să-i restituie documentele societăţii pe care i le-a remis cu ocazia împuternicirii”, se arată în rechizitoriu, conform ziaruldeiasi.ro.

„Inculpatul a restituit un împrumut în cuantum de aproximativ 8.000 euro fratelui său, a cheltuit o parte a sumei de 107.304 lei la jocuri electronice şi a efectuat lucrări de construire la o anexă a fermei (grajd), lucrări neprevăzute în planul de afaceri”, au stabilit procurorii DNA. Decizia luată de Curtea de Apel Iaşi este definitivă, mai scrie sursa citată. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: