Incredibl! Când a aflat Ana de la Puterea Dragostei că Simina e gravidă

Ana Lintaru, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, dezvăluie când a aflat ea că Simina e gravidă cu Alex Zănoagă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

simina puterea dragostei si ana

Simina de la Puterea Dragostei a ținut secret faptul că este însărcinată, puțini fiind, până săptămâna trecută, cei care au avut confirmarea de la aceasta că așteaptă un copil cu Alex Zănoagă. Asta deși au tot fost zvonuri, încă din vară, că Simina este gravidă.

Ei bine, Ana Maria Lintaru, fosta concurentă la Puterea Dragostei în sezonul 1, și prietenă bună cu Simina a fost printre primii care au aflat de fapul că iubita lui Alex Zănoagă este însărcinată.

ana puterea dragostei

De altfel, Ana a făcut chiar o mărturisire șocantă când a fost întrebată când a aflat ea că Simina este însărcinată. ”De când a aflat și ea”, a răspuns Ana.

Citeste si: Alex Zănoagă s-a făcut de râs pe internet! A făcut karaoke pe melodia lui Jador și i-a dedicat-o Siminei de la Puterea Dragostei, iar fanii au reacționat imediat: „Tot Jador e șeful vostru”

Citeste si: Puterea Dragostei: Anunțul așteptat de toată lumea a fost făcut de Andreea Mantea. Se schimbă totul acum

simina si alex zanoaga

Ana de la Puterea Dragostei a rămas prietenă cu Simina și cu Raluca Munte

Ana Maria Lintaru, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a fost pentru o scurtă perioadă, iubita lui Bogdan Mocanu, însă după ce acesta a vrut să se întoarcă în show, frumoasa blondă nu a mai vrut să păstreze relația cu el. Și, ajuns din nou la Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit de Andra Voloș, acum cei doi formând un cuplu frumos în show-ul de la Kanal D.

Între timp, în țară, Ana a păstrat legătura cu alte fete de la Puterea Dragostei, ea fiind mereu văzută în compania Siminei, a Ralucăi Munte sau a Plușicăi.

fete puterea dragostei

Citeste si: Alex Zănoagă e sigur că el e tatăl copilului Siminei și nu Jador! ”Nu a avut-o!”

Simina de la Puterea Dragostei a confirmat că e gravidă cu Alex Zănoagă

Simina de la Puterea Dragostei a dezvăluit în emisiunea Teo Show că e gravidă în trei luni și jumătate. Iubita lui Alex Zănoagă a mărturisit că nu a vrut să confirme până acum zvonurile privind sarcina pentru că i-a fost frică de posibile probleme în primul trimestru de sarcină. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate