Înfiorător! Un tată și-a bătut cu bestialitate propria fiică, după care i-a dat foc. Motivul este halucinant

Un tată a recurs la un gest extrem. Și-a bătut propria fiică, după care i-a dat foc. Motivul este uluitor.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Înfiorător! Un tată și-a bătut cu bestialitate propria fiică, după care i-a dat foc. Motivul este halucinant


In articol:

Caz șocant! Un tată și bătut cu bestialitate propria fiică, după care i-a dat foc. Este vorba despre o tânără din Uganda care a suferit arsuri grave, după ce tatăl ei, un cleric musulman, a incendiat-o. Motivul este uluitor.

Caz halucinant! Un tată și-a bătut fiica, după care i-a dat foc

Bărbatul a izbucnit după ce fata lui a luat hotărârea de a se converti la creștinism. În urma incidentului, tânăra în vârstă de 24 de ani a suferit arsuri grave pe o suprafață mare din corp.

Tatăl fetei a aflat ce avea de gând să facă aceasta după ce a ascultat o convorbire telefonică între ea și o prietenă a acesteia. Cele două fete vorbeau despre creștinism, iar bărbatul a auzit tot și a explodat. Ulterior a recurs la gestul greu de imaginat.

Citeste si: Andra Volos, prinsă în fapt. L-a atins pe Bogdan Mocanu în zona intimă. Momentul a fost surprins de camere

Citeste si: Iubita de fotbalist, marturii fara perdea din dormitor: "Suntem foarte competitivi, facem sex cel putin...

Citeste si: Maria Constantin s-a reprofilat! Cântăreața care a dat lovitura cu Vulpița și Viorel își vinde serviciile pentru 1.500 de lei

„Mi-a povestit despre Hristos și despre calea mântuirii și l-am acceptat pe Iisus ca Domn și Mântuitor al meu. În tot acest timp am fost foarte bucuroasă, iar tatăl meu a auzit totul, așa că a venit în camera mea și a început să mă bată”, a spus ea.

Potrivit presei locale, bărbatul i-a spus surorii sale că își va ucide fiica. În timp ce bărbatul își bătea fiica cu bestialitate, mătușa acesteia a luptat să o protejeze  și a dus-o la spital cu ajutorul unei vecine, scrie Daily Star.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate