INFORMAŢII DE ULTIMĂ ORĂ! Adevărul despre accidentarea lui Alin Andronic! Ce i-au spus medicii din Germania după şi-a făcut analizele EXCLUSIV

Alin Andronic s-a dus imediat la spital după revenirea de la Exatlon

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Alin Andronic a fost, fără exagerare, cel mai îndrăgit concurent din cel de al doilea sezon Exatlon România! În ciuda faptului că nu a reuşit să câştige marele trofeu, din cauza abandonului din finală, oamenii au văzut în el omul potrivit pentru a deveni campionul real din Republica Dominicană! (află motivul surprinzător pentru care Alin Andronic a plecat de urgenţă în Germania după Exatlon)

fara descriere

Dezamăgit de rezultatul final, ”războinicul” a revenit în ţară, însă nu a zăbovit prea mult pe plaiurile mioritice! Problemele grave pe care le avea la picior şi dorul de familie l-au determinat să părăsească în mare grabă România!

Alin Andronic a aflat ce probleme are la genunchi după Exatlon! Fascia genunchiului este afectată

Imediat ce a ajuns în Germania, la Darmstadt, bărbatul s-a şi dus la spital, întrucât durerile erau deja insuportabile după Exatlon! Din păcate, din surse apropiate ”războinicului”, veştile date de medici nu au fost deloc bune. Alin Andronic a aflat că genunchiul său este extrem de afectat, concret analizele efectuate au arătat că fascia genunchiului drept este aproape ruptă şi tumefiată! În atari condiţii, este musai ca ea să fie refăcută, poate chiar şi chirurgical, pentru ca bărbatul să poată merge normal în cel mai scurt timp!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate