Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a IPS Pimen. Anuntul oficial

Cum se simte acum IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor. Anuntul Patriarhiei

Distribuie pe:

Autor: R.L.

ips-pimen-coronavirus


In articol:

Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a IPS Pimen dupa ce a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Arhiepiscopul Pimen se simte mai bine, dar ramane internat sub supravegherea stricta a medicilor de la "Matei Bals" din Capitala.

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a facut declaratii oficiale despre starea de sanatate a lui Pimen.

Cum se simte acum IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor. Anuntul Patriarhiei

"Starea generala de sanatate a IPS Pimen s-a ameliorat simtitor, dar spitalizarea si tratamentul adecvat se impun in continuare", a declarat Banescu.

Citeste si: Preotul infectat cu coronavirus care a împărtășit 200 de oameni este plin de bani! Vezi cum a făcut avere popa Nichita Ichim, care e supranumit „Miliardarul”!

Citeste si: Emoționant! Ce cadou a primit arhiepiscopul Pimen când a împlinit 90 de ani

Citeste si: Arhiepiscopul Pimen a slujit chiar și cu o zi înainte să fie confirmat cu coronavirus! Imagini în care miruia enoriașii în curtea mănăstirii

„Spitalizarea și tratamentul adecvat se impun în continuare pentru o perioadă care depinde de ritmul și evoluția vindecării. Patriarhia Română mulțumește medicilor și conducerii Institutului Național de Boli Infecțioase pentru eforturile și implicarea manifestate în tratarea tuturor pacienților aflați acolo sub o atentă, profesionistă îngrijire”, a precizat Vasile Banescu.

Citeste si: ÎPS Pimen are o pneumonie medie-severă pe fondul Covid-19

IPS Pimen se afla internat la Matei Bals de la 20 aprilie dupa ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Alte sase persoane au fost testate pozitiv cu virusul dupa ce au intrat in contact direct cu Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor Pimen.

sursa foto: Mediafax Foto

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate