Informații scandaloase: Gheorghe Dincă ar fi ucis alte 5 adolescente

Ancheta de la Caracal, în cazul celor două omucideri săvârșite de Gheorghe Dincă, continuă.

Distribuie pe:

Autor: A.M.


In articol:

fara descriere

Ancheta de la Caracal, în cazul celor două omucideri săvârșite de Gheorghe Dincă, continuă. Mai mult, oamenii legii iau în calcul posibilitatea ca criminalul să fi ascuns detalii importante și să mai fi comis alte câteva crima în trecut. Mai exact, anchetatorii care se ocupă de cazul Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, au început să ia în vizor și alte dispariții de adolescente care au fost înregistrate în zona de sud a țării.

Din păcate, se vorbește deja de cel puțin 5 victime ale lui Gheorgeh Dincă, fiind vorba de adolescente ale căror dispariție corespund modului de operare al lui Dincă. Deocamdată, aceste date sunt păstrate la "secret", până când vor exista niște concluzii finale.

Gheorghe Dincă s-a plâns la procurori! Ce le-a spus criminalul din Caracal

fara descriere

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, s-a plâns la procurori astăzi din motive, așa cum s-ar spune, ”pur umane”. Bărbatul care a răpit fete din apropiere de Caracal și pe care le-a sechestrat în locuința sa și omorât s-a plâns de faptul că ”apa ar fi fost prea caldă” și nu tocmai bună de băut și că ar fi obosit.

"S-a afirmat nefondat că el conduce ancheta. Nu, nu el conduce ancheta, dar în condiţiile în care este singurul care ştie unde se află ceea ce a pus într-un loc anume, e normal ca el să îi conducă pe anchetatori", a afirmat avocatul, citat de hotnews.ro.

"Nu avem unde să ştim că i-a trimis pe piste greşite. (...) El a dat detaliile. Că poate a mai şi minţit, sigur, că orice inculpat, chiar şi în caz de furt şi nu numai în caz de omor - se mai minte, nu e un caz unic când un inculpat minte. Se poate să nu spună adevărul 100%", a mai spus avocatul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate