Îngrozitor! Ce a observat avocatul Tonel Pop în casa criminalului din Caracal: ”Sunt foarte multe nemernicii, foarte multe lucruri dubioase”

Avocatul Tonel Pop susține că locuința lui Gheorghe Dincă ascunde orori incredibile.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat în cursul acestei zile că urmează să se pătrundă și în casa lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

"După ce se va elibera toată curtea, se va intra şi în casă şi se va vedea ce e acolo. Din punctul meu de vedere, în acea casă sunt foarte multe nemernicii, foarte multe lucruri dubioase", a spus Tonel Pop, conform Realitatea.

Pereții casei lui Gheorghe Dincă par neobișnuiți: "Pereţii - mereu încerca (Gheorghe Dincă, n.r.) să îi mai acopere cu câte ceva. Nu glet normal, atenţie: ciment peste ciment! Ceea ce nu cred că era un lucru ok”.

Citeste si: Noi dezvăluiri despre Gheorghe Dincă! Anchetatorul care a stat 7 zile cu criminalul a observat detalii incredibile: "Stă cocoșat tot timpul! Este mincinos!"

Alexandru Cumpănașu: „Sunt fete care mi-au scris că doresc să fie audiate”

Casa lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, este scanată în toate unghiurile de către specialiști pentru a vedea dacă pereții locuinței ascund sau nu ceva.

Cercetările au fost reluate la ”Casa Groazei” de către procurprii DIICOT. Alexandru Cumpănașu a mers la Parchetul General pentru a depune noi probe în acest dosar.

Conform Libertatea, ne aflăm în cea de-a treia săptmână în care se caută probe, oase, lucruri în cazul dosarului lui Gheorghe Dincă. Specialiștii folosesc un scanner special.

În cazul în care sunt detectate variații mari de densitate, criminaliștii vor recurge la spargerea pereților sau la săpături pentru a vedea dacă nu este vorba de compartimente ascunse sau de probe îngropate.

Alexandru Cumpănașu a mers la Parchetul General pentru a adăuga informații care să ajute procurorii să facă lumină în cazul Alexandrei, dar și cu privire la alte persoane care mi-au adus la cunoștință infracțiuni similare comise asupra altor fete”.

Citeste si: S-a întors în România după 23 de ani și a mers la mare! Reacția incredibilă: "Domnule, de unde atâția..."

”Sunt fete care mi-au scris că doresc să fie audiate și care, spre uimirea mea, au trecut prin experiențe abominabile. Nu au avut încredere să meargă să facă plângere ci chiar li s-a spus că unii polițiști sunt mână în mână cu aceste clanuri (…) Avem de-a face cu o rețea școlară în care prostituția elevelor este un fenomen. În întreaga țară acționează găști, clanuri care le induc ideea acestor fete că nu sunt decât o marfă”, a declarat Cumpănașu, pentru RTV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate