Inna si Antonia, show total in plina strada!! S-au crezut de la politia locala si au vrut "sa amendeze" paparazzii VIDEO EXCLUSIV

Antonia si Inna sunt mereu puse pe sotii, atunci cand ies impreuna la terasa.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere

fara descriere

Pe Antonia o vedem foarte des pe strazile Capitalei si de fiecare data este incantatoare, in schimb, Inna este destul de scumpa la vedere, dar si cand apare, diva este mereu pusa pe sotii si pe caterinca. Fara sa exageram sau sa o umflam, Inna este in cea mai buna forma fizica si are un trup de profesoara de fitness. 

fara descriere

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro au reusit sa dea de Inna si Antonia in acelasi loc. Cele doua sunt foarte bune prietene, iar cand sunt impreuna sunt mereu puse pe caterinca. De exemplu, cand Inna a observat ca in zona sunt paparazzii, artista a mers direct la ei si i-a bagat in "sedinta".

Cu o atitudine de politista locala si cu zambetul larg pe buze, Inna le-a zis fotografilor ca nu este multumita de modul cum acestia au parcat masina. Si pentru ca a simtit nevoia sa-si sustina amica, Antonia a venit sa cunoasca paparazzi. Concluzia este simpla: daca ar fi toate divele tarii asa dulci si simpatice precum Inna si Antonia, atunci cu siguranta showbiz-ul romanesc ar fi la alt nivel. 

fara descrierefara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate