Întâlnire de gradul III! Cătălin Cazacu a dat nas în nas cu Anna Roman! Ce reacție a avut ”Vulturul” EXCLUSIV

Relația dintre Cătălin Cazacu, prezentatorul emisiunii ”Vulturii de Noapte”, și modelul Anna Roman a fost una care s-a terminat destul de urât, vedeta Tv plecând în primul sezon al Exatlon și provocându-i gelozii brunetei.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Deși s-au despărțit în relații nu tocmai amiabile, între Cătălin Cazacu și Anna Roman relațiile par să fi revenit la normal, iar atunci când se întâlnesc... chiar își vorbesc.

Citeste si: Kanal D, premiul de Excelență pentru evoluție spectaculoasă, la Radar de Media Summer Gala

Citeste si: Premiile Radar de Media au loc în această seară, iar Kanal D e marele câștigător

Citeste si: Din 3 iulie, la Kanal D incepe un nou sezon “Cash Taxi”!

De altfel, la Gala Radar de Media, Cătălin Cazacu a fost unul dintre invitații care, la un moment dat, au urcat pe scena evenimentului, ”Vulturul” prezentând laureații unui premiu. Doar că, până să ajungă pe scenă, Cătălin Cazacu a dat nas în nas cu Anna Roman, fosta lui iubită, un fotomodel extrem de curtat din showbiz-ul românesc. Iar în momentul în care a văzut-o, Cătălin Cazacu a luat o decizie destul de dificilă: ca să îngroape securea războiului cu senzuala brunetă. Așa că, zâmbind, ”Vulturul” a mers direct la Anna Roman și, fără să stea pe gânduri, zâmbindu-i larg, a luat-o în brațe. Surprinsă de felul în care a fost tratată, Anna Roman s-a lăsat pupată de Cătălin Cazacu, iar acesta, după o discuție protocolară cu frumoasa brunetă, pentru a o ajuta să se relaxeze, i-a arătat de unde își poate lua un pahar cu vin.

Iar cum Cătălin Cazacu a plecat de lângă ea după ce a pupat-o, Anna Roman, cu un zâmbet greu de descifrat, dar la modul evident încântată, a stat să îl primvească pe ”Vultur” câteva minut, până când, într-un final, a început să socializeze, din nou, cu cei din preajma ei.

fara descriere

Ceea ce a fost între mine și Anna Roman, mă refer la cum s-a terminat între noi, a fost o greșeală. Adică, de fapt, o lipsă de comunicare, o problemă la care niciunul nu am greșit, dar care s-a terminat urât. Asta e, are tot respectul meu, nu am de ce să fiu supărat pe ea și nu văd de ce să nu am avea o relație civilizată acum, la atât de mult timp după ce totul s-a terminat între noi”, ne-a spus Cătălin Cazacu.

 

Cătălin Cazacu știe cum trebuie să fie femeia ideală

Femeia pe care o am eu în minte 100% s-a născut, nu știu să spun în ce an sau în ce dată… În `85 zic eu, poate e o cifra norocoasă. În rest, sunt un om care își dorește să fie respectat și iubit. Caracteristicile fizice nu contează, frumusețea este trecătoare și e doar în ochii privitorului, așa că tot ce e frumos pentru mine, poate nu e frumos pentru altul”, ne-a spus Cătălin Cazacu. Cu toate acestea, el explică că, atunci când este vorba despre femeia ideală, sunt multe lucruri care contează. “În unele cazuri este vorba doar de chimie. Îmi doresc foarte tare să cunosc pe cineva care să mă suporte, pentru că nu sunt ușor de suportat. Și dacă poate să facă să mă simt bine, să mă respecte o să fiu un om care se dăruiește total”, susținea “Faimosul” Cătălin Cazacu de la Exatlon.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate