Intalnire de gradul trei intre Alina si Anca de la Exatlon. Uite cum au reactionat. Este evident ca cele doua nu se suporta

Alina si Anca de la Exatlon s-au intalnit la o sedinta foto. Vezi cum s-au comportat.

Autor: Lili Lascar

Anca Mihailescu a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Exatlon. Ea s-a certat cu majoritatea colegilor sai in timpul competitiei, iar dupa eliminare, scandalul a continuat in tara.

Intoarsa in Romania din competitia fenomen, Anca a criticat-o cel mai tare pe Alina, jignind-o pe sportiva in numeroase randuri. Nu s-a sfiit sa vorbeasca urat despre "razboinica" nici in emisiunea WOWbiz, cand pe aceeasi canapea cu ea se afla chiar mama femeii pe care o ataca.

 

Dupa ce si Alina Pana s-a intors de la Exatlon, cele doua concurente au avut o confruntare, in direct, la WOWbiz. A parut atunci ca si-au spus tot ce aveau pe suflet si ca intre ele lucrurile s-au rezolvat. Nu era insa asa, fapt demonstrat si de atitudinea pe care au avut-o una fata de cealalta la o sedinta foto pentru o publicatie mondena. La sedinta respectiva s-au intalnit aproape toate fostele concurente de la Exatlon. Ei bine, desi au petrecut mai multe ore impreuna, Alina si Anca nici macar nu s-au salutat.

 

Citeste mai multe detalii pe StirileKanalD.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies