Întâlnire de gradul trei, marca Puterea Dragostei! Berna, Philip și Ligi, prezenți la ziua de naștere a Biancăi Comănici!

Foști și actuali concurenți din competiția dragostei au fost prezenți la petrecerea dată de Bianca!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru


In articol:

Întâlnire de gradul trei, marca Puterea Dragostei! Berna, Philip și Ligi, uniți la ziua de naștere a Biancăi Comănici!

Petrecerea de ziua de naștere a Biancăi Comănici i-a unit pe foștii și actualii concurenți ai emisiunii Puterea Dragostei la aceeași masă. Totodată, Ligi, Berna și Philip au fost prezenți în același loc, chiar dacă în competiție între ei au existat nenumărate scandaluri. Cei trei au lăsat certurile deoparte și i-au făcut pe plac Biancăi, chiar de ziua ei. Aceștia au fost nelipsiți, dând dovadă de prietenie față de câștigătoarea sezonului 1 al emisiunii.

Citeste si: VIDEO: Bianca Pop nu iartă! În ce scandal se află mai nou, vedeta cu 1.000 de euro cash! ”Acum sun la poliție”

Citeste si: Mazăre, un nabab în închisoare. Cum produce sute de mii de euro din spatele gratiilor - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Jador, asemănare izbitoare cu tatăl său. Cum arăta fostul concurent de la Puterea Dragostei când era copil

Citeste si: Vulpița i-a făcut o surpriză neașteptată lui Viorel. Tânăra din Blăgești, schimbare completă de look!

Întâlnire de gradul trei, marca Puterea Dragostei! Berna, Philip și Ligi, prezenți la ziua de naștere a Biancăi Comănici!

Petrecere de ziua de naștere a Biancăi Comănici

Berna, Philip, Ligi, Thalida, Mari și Robert, fratele Biancăi Cristian, Ștefania au acceptat invitația sărbătoritei și au petrecut câteva ore la un restaurant din capitală. Înainte de marea finală, de pe 26 iulie, toți concurenții au lăsat ranchiuna deoparte și au stat împreună. Deși de curând între Berna și Comănici au existat câteva contre în timpul competiției, cele două prietene nu au renunțat la relația strânsă de amiciție și s-au împăcat.

Mă bucur foarte mult că am fost lângă Bibi și că am ajuns și noi în România. Mă bucur c-am rămas prietene și am să fiu lângă ea mereu pentru că-mi este o persoană foarte dragă”, a spus Berna despre prietenia ei cu Bianca.

Întâlnire de gradul trei, marca Puterea Dragostei! Berna, Philip și Ligi, prezenți la ziua de naștere a Biancăi Comănici!

După petrecerea pe care a dat-o Bianca, concurenta de la emisiunea difuzată de Kanal D, a mers să se pregătească pentru marea finală. Așadar, Bianca și-a făcut o intervenție estetică, mărindu-și buzele la una din clinicile cunoscute din capitală. Tânăra concurentă este foarte mulțumită de rezultat, acest lucru fiind susținut de ea în nenumărate rânduri. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

EXCLUSIV: Medicamentele vitale care nu se mai găsesc în farmacii! Extrem de mulți români au nevoie de ele chiar acum

Super vedeta din România, bătută cu bestialitate de managerul ei. A decis să rupă tăcerea și să spună tot

ȘOC TOTAL! Anamaria Prodan, întâlnire secretă cu patronul Rapidului! Cei doi au dispărut în noapte după o cină misterioasă! IMAGINI EXCLUSIVE!

Bărbatul cu cea mai mare pensie din România va primi și mai mulți bani! Gheorghe Bălășoiu a învins statul în instanță! Despre ce sumă fabuloasă este vorba? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies