Întâmplare neobișnuită în Dâmbovița! Replica pe care un sinucigaș i-a dat-o polițistului venit să îl salveze: „Hai, dă-mi o țigară, dacă tot ai venit!”

Un bărbat din județul Dâmbovița i-a cerut o țigară polițistului care a venit să îl salveze.

sinucidere
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Întâmplarea a avut loc în comuna Petrești, județul Dâmbovița. Un bărbat în vârstă de 38 de ani a apelat la 112 și a anunțat că vrea să își pună capăt zilelor. La fața locului s-a deplasat imediat o echipă operativă, condusă de comisarul șef Alexandru Iorga, șeful Poliției Găești.

Citeste si: Mărturisirile cutremurătoare ale iubitei lui Ciprian Nemeșiu! Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care s-a sinucis actorul

Bărbatul a fost găsit în locuința sub influența băuturilor alcoolice și amenința că va arunca casa în aer. Conversația dintre polițist și sinucigșa a luat o întorsătură neașteptată, iar momentul a fost relatat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

politist
Comisarul șef Alexandru Iorga, șeful Poliției Găești[Sursa foto: Facebook]

Dialogul dintre bărbatul sincigaș din Dâmbovița și polițistul a devenit virală

„- Să știți că voi da drumul la gaz și voi arunca în aer casa! M-am săturat să mai trăiesc!”.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Așa a sunat apelul la 112 al unui bărbat de 38 de ani, din comuna Petrești, județul Dâmbovița, care amenința că se va sinucide din cauza unor probleme personale. Imediat, o echipă operativă, condusă de comisarul șef Alexandru Iorga, șeful Poliției Găești, s-a deplasat la adresa indicată. Ajunși la domiciliul apelantului, l-au observat la una dintre ferestre pe bărbatul care amenința că are o butelie cu gaz și că îi va arunca pe toți în aer.

– V-am chemat să vedeți că sunt în stare să fac asta! Alexandru a încercat să îl liniștească pe bărbat și să afle ce probleme l-au adus în situația asta.

– Dacă vă apropiați, o să arunc totul în aer!
Echipa de intervenție ajunsă la fața locului a profitat de faptul că intrarea în casă nu era în câmpul vizual al bărbatului și a pătruns în imobil.

Au simțit un puternic miros de gaz. L-au găsit pe bărbat puternic tulburat și sub influența băuturilor alcoolice, cu butelia de gaz lângă el.

– Te rog să te liniștești, am venit să te ajutăm! Nu trebuie să faci asta! Găsim o soluție!, i-a transmis Alexandru.

– Chiar nu aveți ce să mai faceți! Voi credeți că v-am chemat degeaba? Să nu vă apropiați! Cu bricheta în mână, amenința cu declanșarea exploziei.
Alexandru știa foarte bine că orice moment este crucial. A încercat să afle care sunt problemele și i-a promis că îl va ajuta, ceea ce a contribuit la calmarea acestuia:

– Hai, dă-mi o țigară, dacă tot ai venit! Colegul nostru și-a dat seama că bărbatul nu este lucid, folosindu-se de acest moment în favoarea sa.

– Nu știu dacă sunt de care fumezi tu de obicei.

– Mai contează? Dă-mi de care ai, oricum e ultima! Când i-a întins țigara, a profitat de neatenția bărbatului și l-a imobilizat împreună cu ceilalți colegi! Au oprit și butelia, care, în tot acest timp, emana gaz!

Bărbatul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital. Din cauză stării puternice de tulburare, încă se află sub supraveghere. Alexandru și întreaga echipă de la fața locului au dat dovadă de curaj și profesionalism. Astfel de situații diferă de caz la caz și cer adaptare la condițiile existente pentru a salva viața tuturor persoanelor implicate”, este povestea care a stârnit râsetele internauților.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Fetiță din Oradea, răpită și batjocorită de un bărbat de 66 de ani! Detalii înfricoșătoare: „A strâns-o de...”

O partidă de amor s-a transformat într-o crimă! O femeie a murit asfixiată, după ce partenerul a adormit

Viața bate filmul! Pandemia îi desparte de peste 420 de zile, însă o italiancă îşi vizitează soțul zilnic

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies