Intervenţie de urgenţă în Capitală! Un copac s-a prăbuşit peste o maşină de taxi şi a rănit un bărbat

Un copac s-a prăbuşit peste o maşină de taxi şi a prins sub crengi un bărbat aflat în apropiere.

Autor: M. B.
 
Autorităţile au intervenit astăzi de urgenţă în Capitală, pe şoseaua Giurgiului. Un copac a căzut peste un autoturism care staţiona pe marginea şoselei. Incidentul nu s-a soldat doar cu pagube materiale, ci şi cu victime. Un bărbat a fost rănit şi a căzut la pământ lângă maşina avariată.
 
Din fericire, deşi era în stare de inconştienţă şi prins sub crengile coapcului, bărbatul a fost văzut de trecătorii care au anunţat imediat autorităţile.
Două echipaje SMURD s-au deplasat la faţa locului şi au preluat victima. El a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale. 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în muzică! Un artist cunoscut a fost împuşcat mortal

Victor Becali a fost eliberat condiţionat

Horoscop 2 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care urmează noutăți de la seviciu și se anunță și bani

Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa...

Savanții japonezi au găsit plastic în nori. "Riscăm să contaminăm tot ce mâncăm și bem"

„Bărbații slabi fug de femeile puternice! Oana este foarte puternică. Rar se nasc oameni ca Oana!” Anamaria Prodan, mesaj de susținere pentru Oana Zăvoranu, după divorțul de...

Familia Laurei Roșca, dezvăluiri cutremurătoare despre raportul toxicologic întocmit de medicii legiști: "Cea mai mare tristețe care există"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies