Întrebarea care a lăsat-o mască pe o concurentă de la "Vrei să fii milionar": "Măcar la asta să ştiu"! Cu câţi bani a plecat la final

O concurentă de la emisiunea "Vrei să fii milionar" nu se aştepta să primească o întrebare atât de simplă pentru pragul de 1.000 de lei.

Autor: A. I.

Întrebarea a fost cine a scris versurile imnului naţional "Deşteaptă-te, române!". Desigur, a ştiut care este răspunsul corect la întrebarea respectivă: Andrei Mureşanu.

"Măcar la întrebarea asta să ştiu să răspund", a spus Ema Ştefănescu. "De-acuma să vedem", a reacţionat bucureşteanca după ce a atins pragul de 1.000 de lei.

În cele din urmă, aceasta a fost suma cu care a plecat Ema de la "Vrei să fii milionar". Întrebarea din ce imperiu a făcut parte Siria în ultimii 400 de ani i-a creat mari probleme Emei, care, după ce a folosit două variante ajutătoare, "Sună un prieten" şi "50-50", a ales răspunsul greşit: Imperiul Persan în loc de Imperiul Otoman, care era varianta corectă.

Bucureşteanca Ema Ştefănescu a povestit în emisiune că este pasionată de călătorii şi că doreşte cu banii câştigaţi la "Vrei să fii milionar" să meargă într-un city-break alături de fratele ei. "Merge de un început de city-break. Fratele tău sunt absolut convinsă că este mândru de tine. Îţi mulţumesc şi sunt foarte onorată că ai fost primul concurent pe care l-am cunoscut vreodată", i-a spus prezentatoarea Teo Trandafir Emei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cat este de simplu sa devii milionar? Nu pierde premiera noului sezon “Vrei sa fii milionar?”, in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D!

Astăzi, de la 23:00, Teo Trandafir dă startul noului sezon „Vrei să fii milionar?”, la Kanal D

Teo Trandafir dă cărţile pe faţă! Prezentatoarea “Vrei să fii milionar?” mărturiseşte: “Mă fascinează acest om!”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

Se limitează VITEZA de circulație! La 30 de km/oră în România!

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Simona Halep a făcut marele anunț. Devine mamă și renunță la carieră?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies