Invata sa faci cel mai bun preparat de post! N-o sa te mai saturi de chiftelutele cu naut si patrunjel proaspat!

In doar cateva zeci de minute poti sa-ti prepari acasa un fel de mancare delicios.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 

Ingrediente

1 cana cu naut boabe inmuiate in apa peste noapte, 1 legatura cu patrunjel proaspat, 5 catei de usturoi, 1 ceapa mica tocata marunt, 1 lingura de faina /tarate de psyllium/faina de naut, sare, piper, un sfert de lingurita cu seminte de chimen macinate, un sfert de lingurita cu seminte de coriandru maruntite, o jumatate de lingurita cu boia, putin ulei de masline (optional)

Mod de preparare

Nautul inmuiat se scurge de apa si se mixeaza in robotul de bucatarie impreuna cu celelalte ingredient. Se modeleaza chiftelutele si se prajesc in mult ulei pana cand se rumenesc. Se scot pe o farfurie tapetata cu prosop de bucatarie din hartie pentru a absorbi din ulei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P