
kanald.ro
Vedete
Bastonasele cu ciocolata sunt niste fursecuri delicioase de care invitatii nostri de la masa de Craciun vor fi cu siguranta incantati.
Pentru acest desert avem nevoie de 150 g de unt, 120 g de zahar, 225 de g de faina, 1 galbenus, 50 g de migdale macinate, 50 de g ciocolata amaruie, 30 de g cacao, 1 plic zahar vanilat, 1 lingurita praf de copt.
Mod de preparare
Untul moale, la temperatura camerei, trebuie amestecat cu zaharul si cu zaharul vanilat pana devine cremos. Dupa, trebuie adaugat galbenusul si mixat bine pana se integreaza in amestec. Separat, se amesteca faina cu migdalele macinate, cacaoa, praful de copt si ciocolata rasa, apoi incorporam in crema de unt.
Se amesteca bine cu mana pana cand compozitia se leaga si devine un aluat omogen. Se acopera vasul cu folie alimentara si se tine in frigider cel putin o ora.