Invata sa faci gulas de ciuperci! Cu putine calorii, e preparatul ideal dupa Sarbatori!

Vedete

Invata sa faci gulas de ciuperci! Cu putine calorii, e preparatul ideal dupa Sarbatori!

Dupa festinurile de Craciun si de Revelion, a venit vremea sa ne gandim putin la silueta si sa scapam de kilogramele acumulate in cea mai frumoasa perioada a anului.

Ingrediente: 1 kg ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, 100 ml ulei, o lingurita de faina, 1 lingura boia de ardei dulce, o lingurita coriandru, sare, piper.
Mod de preparare:
Curatati ciupercile, le spalati, le taiati in patru, iar apoi le caliti in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt, pana ce scade toata apa rezultata in urma gatirii. Puneti faina si stingeti cu putina apa. Adaugati cartofii curatati si taiati in cubulete, puneti boia si coriandrul si completati cu doua cani de apa. Presarati putina sare si putin piper si lasati la fiert pana cand se fierb cartofii si scade sosul.

Ingrediente: 1 kg ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, 100 ml ulei, o lingurita de faina, 1 lingura boia de ardei dulce, o lingurita coriandru, sare, piper.

Mod de preparare:

Citeste si: VIDEO În ce condiții trăiește acum Tanti Vasilica? Bătrâna a avut și case și palate, însă ceva s-a rupt la un moment dat! "Mi-a fost greu!" - kfetele.ro

Curatati ciupercile, le spalati, le taiati in patru, iar apoi le caliti in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt, pana ce scade toata apa rezultata in urma gatirii. Puneti faina si stingeti cu putina apa. Adaugati cartofii curatati si taiati in cubulete, puneti boia si coriandrul si completati cu doua cani de apa. Presarati putina sare si putin piper si lasati la fiert pana cand se fierb cartofii si scade sosul.