Ioana Popescu lupta pentru o mostenire uriasa! Controversata jurnalista provine dintr-o familie extrem de influenta pe vremea comunistilor!

Scandalul pare ca nu sta departe de controversata jurnalista Ioana Popescu, nici in 2016. Motivul, de data aceasta, nu este unul de natura sentimentala ci unul juridic.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere Putina lume stie ca Ioana Popescu provine dintr-o familie influenta pe vremea comunistilor, datorita lui Aurelian Negrescu, comisar de rang inalt in cadrul politiei (fosta militie n.r.) Capitalei din acele vremuri. Acesta a reusit in timpul vietii sa devina posesorul unei averi impresionante, chiar si pentru acele timpuri. In mare parte e vorba de imobile, obiecte de arta, inscrisuri cu valoare de document sau corespondente ale personalitatilor artistice ale vremii, care, acum au o valoare extrem de mare. fara descriere

Ultimul descendent al comisarului Negrescu, Relu Negrescu, unchiul mamei Ioanei, a murit in luna noiembrie 2015, moment in care familia Ioanei Popescu a descoperit ca exista posibilitatea recuperarii acestei averi (imobile, tablouri, statuiete, inscrisuri, n.r.) care au fost in posesia unchiului din partea mamei a Ioanei Popescu, Relu Negrescu. Desi, conform legislatiei Romaniei, prima care poate se inscrie in lupta pe averea comisarului Negrescu este mama Ioanei, Erika Negrescu, jurnalista este decisa sa fie alaturi de aceasta in demersurile juridice care vor urma. fara descriere

“Apropiatii mei stiu ca provin dintr-o familie influenta a Capitalei, insa am preferat, pana acum sa nu faca public acest lucru.Eu am crescut fara tata, mama fiind nevoita sa faca fata singura greutatilor vietii si sa ma creasca fara sprijinul unui barbat. Acum, mai mult ca niciodata, cred ca trebuie sa fiu alaturi de ea, mai ales ca la mijloc este vorba de chestiuni de natura juridica, si, de ce nu, pentru ca este vorba de o avere pana la urma. Este dreptul nostru sa ne luptam pentru ce a apartinut familiei noastre si, potrivit legislatiei in vigoare, trebuie sa ne revina noua, mostenitorilor de drept”, a declarat Ioana Popescu pentru WOWbiz.ro.

Desi nu a dorit sa insiste prea mult asupra proprietatilor sau bunurilor care fac obiectul acestei averi, Ioana a mentionat o vila situata pe bulevardul Basarabia, alte proprietati, icoane aurite, cat si bijuterii sau obiecte de arta, care au apartinut stabunicilor ei. In momentul de fata, Ioana si mama acesteia, Erika Negrescu fac demersurile legale, asistate de un cabinet de avocatura, pentru ca mostenirea familiei sa nu fie instrainata.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate