Stiri

Ioana, prietena victimei din scara blocului, povesteşte cum a ajuns tânăra agresată acasă: "Două ore nu a răspuns la telefon, era de negăsit"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Au apărut noi informaţii în cazul tinerei în vârstă de 20 de ani care a ajuns la spital după ce a fost bătută într-o scară de bloc din Alba Iulia. Agresorul i-a furat telefonul şi portofelul apoi s-a făcut nevăzut. Ioana, prietena tinerei, povesteşte ca aceasta trebuia să vină pe la ea, însă nu a mai ajuns. După mai multe ore în care a căutat-o, fata a ajuns acasă.
 
Fata nu a depus plângere la poliţie, pentru că nu şi-a amintit ce s-a întâmplat.
 
Prietena ei, Ioana, a povestit ce s-a întâmplat după atacul brutal.
 
"Mi-a spus că vine pe la mine şi i-am spus că o aştept. I-am trimis mai multe mesaje, dar nu mi-a mai răspuns. După vreo oră, i-am trimis din nou mesaj, dar ei nu i-au intrat mesajele. După alte 2 ore, m-a sunat prietenul ei dacă ştiu ceva de Denisa. I-am spus că nu a mai ajuns la noi. Mi-a spus că sigur s-a întâmplat ceva", a declarat prietena tinerei agresate.
 

 

 
Ea a povestit apoi cum a ajuns fata acasă.
 
"Îşi aduce aminte ce s-a întâmplat ce-i spunem noi. Când îi spunem Denisa ai făcut asta, ea îşi aminteşte: "Da, am făcut". Din ce am înţeles, ea a plecat din scara blocului acasă cu maşina ei. A parcat normal. A ajuns acasă, i-a scris mamei ei că nu ştie ce s-a întâmplat cu ea", a relatat Ioana.
Galerie foto