Ioana Tufaru, aparitie fabuloasa la teatru! Cat de mult s-a schimbat fiica Andei Calugareanu! Ce a putut sa faca inainte de a intra in sala – Video Exclusiv

Ioana Tufaru a atras toate privirile, martea trecuta, in Centrul Vechi al Capitalei, unde iesise sa vada o piesa de teatru! Fiica Andei Calugareanu a avut o aparitie fabuloasa!

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai

fara descriereAparitie fabuloasa a Ioanei Tufaru, martea trecuta, la un teatru din Centrul Istoric al Capitalei! Fiica Andei Calugareanu a reusit sa atraga toate privirile celor din jur cu tinuta ei roz!

Ioana Tufaru si-a lasat sotul si copilul acasa si a iesit la o piesa de teatru cu o buna prietena. Cei prezenti la teatru au ramas mirati cand au vazut cat de mult s-a schimbat fiica Andei Calugareanu.

Ioana si-a lasat parul lung, era ingrijita, avea manichiura perfecta, dar si tinuta mai putin obisnuita! Ea a optat pentru o fusta larga, roz aprins, la fel ca balerinii, si un tricou larg rosu, asortat perfect cu geanta imensa. Era aproape de nerecunoscut!

Ioana Tufaru, la teatru! A facut poze cu actorii

Si-a facut imediat simtita prezenta! Chiar cu cateva minute inainte de a intra in sala de teatru, Tufaru a facut un gest care i-a uluit pe cei din jur. Fericita ca a intalnit cativa actori, pe holul teatrului, fiica Andei Calugareanu a exclamat de bucurie si s-a repezit sa-i fotografieze cu telefonul.

Scena insa a fost destul de zgomotoasa, caci atat ea, cat si prietena ei voiau mai multe poze, in diferite ipostaze. In jurul s-a creat o intreaga agitatie, mai ales ca Ioana si-a lasat “papornita” rosie si sticla cu suc chiar in mijlocul holului teatrului.

Totul s-a petrecut chiar inainte de a intra in sala, sub ochii celor prezenti. Oamenii isi dadeau coate si susoteau nu doar despre gestul ei, ci au si admirat faptul ca iubeste teatrul si actorii.


Aparitia fabuloasa a Ioanei Tufaru a fost observata si de trecatori. In pauza dintre cele doua acte ale reprezentatiei, fiica Andei Calugareanu a iesit din sala, pe terasa, a fumat o tigara si si-a sunat sotul sa se asigure ca atat el, cat si fiul lor sunt bine.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate