Ioana Tufaru, atacată crud! Uite cum este umilită în fiecare zi! Femeia a izbucnit în plâns! "Mi-au zis că sunt mamă denaturată"! EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, atacată crud! Uite cum este umilită în fiecare zi!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Ioana Tufaru este mândră de fiul ei în vârstă de trei ani şi jumătate. De ceva timp, Luca merge la grădiniţă, unde s-a integrat perfect şi se înţelege bine cu toţi colegii.

"Băieţelul meu este minunat. Este un spectacol întreg. E vesel, râde mult, se joacă, e poznaş, exact cum trebuie să fie un copil. Merge şi la grădi, îi place mult acolo, printre copii, dar trebuie să recunosc că face multe năzbâtii. Când mă uit la poze cu el, de acum doi ani, nici nu-l mai recunosc. E schimbat, i s-au mai modificat şi trăsăturile, sunt pregnant masculine să zic aşa, dar tot frumos este. Şi eu şi Ionuţ îl adorăm. E înnebunit după dulciuri. Ar mânca întruna bomboane şi biscuiţi, dar avem grijă să nu-i dăm în exces. Nici nu-l privăm însă de bucuriile acestea ale copilăriei, că nu ar fi corect", a declarat Ioana pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Doamne, cât de mult s-a schimbat băieţelul Ioanei Tufaru! Nici mama lui nu-l mai recunoaşte! Uite cum arată şi ce face la grădi! FOTO EXCLUSIV!

fara descriere

Ioana Tufaru, atacată crud! "Este un copil perfect normal care creşte într-un mediu liniştit şi sănătos, vă asigur"

Ei bine, bucuria femeii este umbrită de atacurile crude, spune ea, ale unor oameni care o acuză că-şi creşte copilul în mizerie şi că este o mamă denaturată. Ioana a izbucnit în plâns şi ne-a spus că ar vrea ca aceste umilinţe să înceteze.

Citeste si: Doamne, ce schimbare! O ştiai pe Ioana Tufaru supraponderală şi neîngrijită, dar uite cum arată acum! A slăbit 70 de kilograme, s-a vopsit şi se aranjează! FOTO EXCLUSIV!

fara descriere

"Aş vrea să înceteze criticile virtuale şi ale unor mame din parc! Reproşurile la adresa mea nu se mai termină şi sunt nejustificate. Unii scriu de mine că sunt "vaca dracului, puturoasă şi nespălată", alţii mă condamnă că trăiesc din ajutor social. Lor le spun că din data de 29 ianuarie lucrez la teatru, repet şi 12 ore pe zi pentru rolul meu din "Scripcarul pe acoperiş", la Teatrul Evreiesc. Este o colaborare, dar tot muncă se numeşte. Cel mai mult mă deranjează însă cei care îmi spun că sunt o mama denaturată şi îmi cresc copilul în mizerie. E adevărat că îmi las băiatul să se murdărească şi să se tăvălească în parc, că asta e plăcerea lui. Dar când ajungem acasă îl spăl, îi pun haine curate...Luca are casa curată lună, merge la grădiniţă. Este un copil perfect normal care creşte într-un mediu liniştit şi sănătos, vă asigur. Aşa că, oameni buni, nu mă mai jigniţi că mă doare foarte tare şi nu pot să cred că există atâta răutate în jurul nostru", a spus Ioana.

fara descriere

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate