Ioana Tufaru, gest emotionant pentru binefacatorul ei, Gigi Becali! I-a facut un cozonac si i-a zis o urare de Craciun, in lacrimi! VIDEO EXCLUSIV!

Ioana Tufaru are un acoperis deasupra capului gratie lui Gigi Becali. In urma cu doi ani, latifundiarul a aflat ca fiica Andei Calugareanu, la acea vreme insarcinata, si iubitul ei dorm pe banca, in parc, si a hotarat sa le puna la dispozitie o garsoniera din complexul lui de locuinte pentru angajati. ##VIDEO502172##

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

oana Tufaru are un acoperis deasupra capului gratie lui Gigi Becali. In urma cu doi ani, latifundiarul a aflat ca fiica Andei Calugareanu, la acea vreme insarcinata, si iubitul ei dorm pe banca, in parc si a hotarat sa le puna la dispozitie o garsoniera din complexul lui de locuinte pentru angajati.
Protagonistii nostri au izbucnit in plans de fericire si au mers direct la biserica sa se roage pentru binefacatorul lor. Iar ajutorul oferit de finantatorul Stelei nu s-a oprit aici, milionarul insarcinandu-si un angajat sa-i cumpere micutului Luca haine, pat, portbebe si alte obiecte care-i sunt necesare unui nou-nascut. Ei bine, de atunci Gigi Becali este in fiecare zi in gandurile "Tufarilor", iar acum de Sarbatori s-au gandit sa-i faca un cadou, chiar daca mai au doar cateva zeci de lei inainte de Craciun.Protagonistii nostri au izbucnit in plans de fericire si au mers direct la biserica sa se roage pentru binefacatorul lor. Iar ajutorul oferit de finantatorul Stelei nu s-a oprit aici, milionarul insarcinandu-si un angajat sa-i cumpere micutului Luca haine, pat, portbebe si alte obiecte care-i sunt necesare unui nou-nascut. Ei bine, de atunci Gigi Becali este in fiecare zi in gandurile "Tufarilor", iar acum de Sarbatori s-au gandit sa-i faca un cadou, chiar daca mai au doar cateva zeci de lei inainte de Craciun.

fara descriereProtagonistii nostri au izbucnit in plans de fericire si, recunoscatori, au mers direct la biserica sa se roage pentru sanatatea si pentru familia binefacatorului lor.

Iar ajutorul oferit de finantatorul Stelei nu s-a oprit aici, milionarul insarcinandu-si un angajat sa-i cumpere micutului Luca haine, pat, portbebe, suzete, fierbator si alte obiecte care-i sunt necesare unui nou-nascut.

Ei bine, de atunci Gigi Becali este in fiecare zi in gandurile "Tufarilor" (vezi imagini geniale cu Ioana, Ionut si cu micutul Luca la strand) si acum, de Sarbatori, s-au gandit sa-i faca un cadou, chiar daca mai au doar cateva zeci de lei din care trebuie sa traiasca pana la finele anului.

fara descriere

"Am facut un cozonac pentru ca sunt Sarbatorile si vreau sa-i urez domnului Becali, ingerul nostru care ne-a oferit acest acoperis deasupra capului, Sarbatori luminate, fericite si fie ca bunul Dumnezeu sa-i presare pasii numai cu binecuvantari. La multi ani! Sarbatori fericite!", i-a transmis Ioana Tufaru lui Gigi Becali.

fara descriere

fara descriere

 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate