Vedete

Ioana Tufaru nu poate sa tina dieta. "Degeaba imi arati morcovi si salata. Nu sunt capra, eu tot la shaorma, pizza si hamburgeri ma gandesc" Femeia are 160 de kilograme VIDEO EXCLUSIV

Ioana Tufaru a facut o operatie de micsorare a stomacului acum cativa ani. In urma interventiei a slabit nu mai putin de 123 de kilograme, ajungand la 90. Femeia si-a pastrat greutatea pana cand a ramas insarcinata cu micutul Luca.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Ioana Tufaru nu poate sa tina dieta. "Degeaba imi arati morcovi si salata. Nu sunt capra, eu tot la shaorma, pizza si hamburgeri ma gandesc" Femeia are 160 de kilograme VIDEO EXCLUSIV

Ei bine, de atunci protagonista noastra s-a ingrasat cu o viteza incredibila, iar acum, la proba cantarului, a constatat cu dezamagire ca are 160 de kilograme.

In sezonul estival, Ioana nu s-a gandit serios la aceasta problema, in schimb odata cu venirea toamnei a inceput sedintele de fitness. Dar nu la sala ci...in parc, la aparatele accesibile oricui, gratuit. De dieta insa nici nu vrea sa auda. Spune ca indiferent cati nutritionisti ii recomanda legume, ea tot la pizza, hamburgeri si shaorma se gandeste.

"Am vorbit cu nutritionisti, dar degeaba. Tine de psihic. Oricati morcovi si oricate salate mi-ai arata, ti-as spune sa fugi de aici ca nu sunt capra. Tot mai bine ar merge o shaorma, o slaninuta, pizza sau hamburgeri. Eu sunt o buna gospodina, iar Ionut poate sa confirme. Imi place sa mananc preparate consistente, musaca de cartofi, salata orientala cu maioneza, ciorba cu multa carne. Nu pot sa tin dieta. As vrea, dar nu pot. Inainte sa fac operatia m-am infometat cateva zile, dar n-am slabit niciun gram", a spus Ioana.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune